Стилът на модерните мъже: Има ли строги правила при съчетаването на часовник с облеклото

OFFNews 09 март 2021 в 14:46 4792 0

Ако искате да излъчвате не само мъжественост, но и стил – бъдете в крак с тенденциите, без да нарушавате неписаните правила

Безупречният външен вид днес се цени високо, колкото и да се изкушавате да подцените този факт. И въпреки, че понякога сме склонни да простим някои модни грешки на мъжете, неписаните правила си остават валидни и за тях, не само за представителките на нежния пол.

Без съмнение, ако се появите на официално събитие със строг костюм и вратовръзка, а бижуто на ръката ви е със силиконова каишка, това няма да остане незабелязано от околните и вероятно ще развалите първото добро впечатление. За предпочитане е да заложите на утвърдени и качествени марки, известни със своите класически модели часовници Seiko са отлична находка в този случай!

Дизайнерите повеляват: Стилът ви трябва да е в синхрон с избрания аксесоар!

Как да го постигнете? Следвайте тези ценни съвети, които описват основните категории часовници:

Изискани часовници

Тук попадат мъжките часовници с изчистени циферблати в бял или черен основен цвят. Обикновено им липсват допълнителни екстри, но съществената им функционалност е да отмерват точно и вярно часа.

Каишката също е елегантна и подходяща за официален стил облекло – кожена черна или кафява.

Размерите са стандартни, не прекалено големи – до около 40 мм.

Водолазни часовници

Преди години са били предмет на интерес от страна на работници, но днес са търсени от любителите на гмуркането. Наистина Джеймс Бонд изглежда страхотно с костюм и с дайвър модел, но бизнес етикетът не допуска комбинацията му с папийонка.

Все пак, изборът е ваш – ако сте верни на себе си и обичате да нарушавате правилата, дерзайте!

Този тип часовници често имат светещи в тъмното стрелки и въртящ се пръстен.

Прецизните модели за авантюристи

Или така наречените хронографски часовници, които показват времето с точност до милисекунди. Снабдени са с повече функции, което ги прави перфектни за спортисти и фенове на екстремните занимания.

Има естетичен и престижен вид, а механизмът е по-сложен, което рефлектира и върху цената му.

Смарт часовник

Все по-популярни стават именно тези технологични продукти, защото са снабдени с множество полезни опции. С него спокойно може да контролирате съобщенията и обажданията си от мобилния телефон, да сърфирате в мрежата, да се ориентирате в непозната среда и да следите физиологичните процеси в тялото си.

Винаги, когато обогатявате колекцията си от часовници, следете тенденциите и се доверявайте на специализирани сайтове, които ще ви предложат професионално обслужване, гаранция на стоката и 100 % автентичност на марките.

Разгледайте актуалните оферти и отстъпки на Timer.bg

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!