Вицето Попова иска да е президент, влиза в битката

OFFNews 22 януари 2016 в 11:40 8532 63

Вицепрезидентът Маргарита Попова е готова да се кандидатира за президент. Институцията допринесе за разделението между българския народ, имаше погрешни ходове и изтървани думи, критикува тя действията на държавния глава Росен Плевнелиев пред Канал 3. 

Трябва на една маса да се събере цветът на нацията и в сговор и в съгласие да се постигне това, което е необходимо. Тези малки неща не успяват да се случват дори под купула на нашата институция и затова на обикновения човек му изглежда, че всичко върви през глава, обяви Маргарита Попова.  

Президентската институция допринесе за разделението между българския народ и аз имах не едно изказване за това. Имаше погрешни ходове и изтървани думи, заяви Попова. Тя е категорична, че не може и не трябва да се подменя бъдещето на нация с креслив пиар, защото така няма как да има национален напредък.

На въпрос дали е сме готови за жена президент Маргарита Попова даде пример с течащата в момента кампания на Хилъри Клинтън, кандидат за държавен глава на САЩ, и подчерта, че в Бразилия вече има жена президент.

Дали е готова да се впусне в битката за поста на държавен глава? Защо не, отговори вицепрезидентът, като допълни, че президентската институция има нужда от грижовен стопанин и родолюбец, който обича отечеството си и цени връзката между поколенията. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!