В писмо със суперлативи Местан приветства избора на Миков

ОFFNews 28 юли 2014 в 12:59 4271 5

Лютви Местан
Лютви Местан

ДПС приветства избора на Михаил Миков начело на БСП, като не спести суперлативите си за неговите лични и политически качества и го увери в градивната си нагласа.

В писмо до новия червен лидер Лютви Местан му пожелава да работи с непоколебимост и "политическа авангардност" и го поздравява за силата на собствената му "политическа и парламентарна аура на опитен политик с европейска комуникативност и категорична самостойност".

"Във Вас приветствам авторитета да се работи последователно в името на конструктивната политика без дребнавостта на самоцелната партийност за европейското бъдеще на България", добавя председателят на ДПС.

Накрая Местан уверява Миков в градивната нагласа на ДПС да влага "политическата си себестойност за националните приоритети" с цел повишаване на стандарта на гражданите и за стабилност на демокрацията.

Пълният текст на писмото:

ДО Г-Н МИХАИЛ МИКОВ

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН МИКОВ,

Поздравявам Ви с избирането за Председател на БСП и Ви желая непоколебимост в отговорната мисия да работите с авторитет и политическа авангардност.

Няма да спестя поздрав и заради спечеленото от Вас лидерство след оспорвана надпревара между знакови за БСП лица. Ценя спечеления от Вас избор. В него различавам силата на собствената Ви политическа и парламентарна аура на опитен политик с европейска комуникативност и категорична самостойност.

Във Вас приветствам авторитета да се работи последователно в името на конструктивната политика без дребнавостта на самоцелната партийност за европейското бъдеще на България.

Преди да завърша с полагащото Ви се уважение, Ви уверявам в градивната нагласа – лична и на ДПС – да влагаме политическата си себестойност за националните приоритети, през които да преведем България през реформите за висок стандарт на гражданите и за стабилна демокрация в държавата.

Желая Ви успехи, г-н Председател!

28.07.2014 г. ЛЮТВИ МЕСТАН

София ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови