Трифонов: Вечерях в ресторант, Кирил Петков ми прати СМС за ареста на Борисов (видео)

"Има такъв народ" свали Бойко Борисов от власт, заяви шоуменът

Ружа Райчева 11 октомври 2022 в 10:47 19914 15

Слави Трифонов

Снимка Стопкадър 7/8

Слави Трифонов

Кирил Петков ми прати СМС, когато арестуваха Борисов. Беше нещо от сорта на: "Арестувах Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова, Севделина Арнаудова". Това беше - в кратко съобщение. Това беше и аз като един нормален зрител гледах всичко друго като хората по телевизията.

Това заяви лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов по време на интервю с Тошко Йорданов, излъчено по телевизия 7/8, след дълго отсъствие от ефира. Преди седмица Трифонов обяви, че по телевизията му ще започне излъчването на ново предаване с неговото участие - "Нещо лично".

Снощи в първото му издание Трифонов обяви, че по време на ареста е бил в ресторант, в който ходи да вечеря, защото му е самотно да си готви сам вкъщи, а и не обича да мие чинии. Той обясни, че обикновено вечеря сам там, защото в ресторанта няма много хора и е "скътано".

"В момента, в който излизам, установявам, че около ресторанта е пълно с полиция, което много ме изненада. Попитах моите сътрудници, с които общувам и вечерям, за какво става въпрос. Оказа се, че там, където вечерям, живее бившият министър на финансите Влади Горанов. Тогава разбрахме, че по новините са казали, че започват арести на Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова. А аз не съм с телефона си", разказа Трифонов.

Впоследствие той вижда съобщението от Кирил Петков. Трифонов обясни, че след това не е звънял да го пита какво се е случило и защо, а е наблюдавал ситуацията отстрани по телевизията.

"Толкова важен казус, който може да се отрази на всички коалиционни партньори, аз разбрах като СМС, получен от Кирил Петков. Мисля, че същото е валидно и за останалите коалиционни партньори. Дали са говорили предварително или са получили информация, аз не зная", каза Слави Трифонов, а Тошко Йорданов допълни: "Не са. Питал съм ги понеже".

Лидерът на ИТН обясни, че единственият път, когато е повдигнал въпроса, е било по време на последния му разговор с Кирил Петков. Темата е била избора на шеф на БНБ:

"Бяха направили среща, а на мен ми се обади Петков и ме включи на високоговорител, преди да успея да му кажа, че не искам да говоря на високоговорител. На срещата с него, доколкото знам, са били Корнелия Нинова и Христо Иванов, и преди да коментираме шефа на БНБ, аз казах: "Искам да ви попитам нещо..."

Записът приключва след тези думи на Слави Трифонов. Продължението на разговора му с Тошко Йорданов ще бъде публикувано по-късно.

Трифонов каза още, че "Има такъв народ" свали Бойко Борисов от власт. По думите му този факт е заглъхнал покрай появата на други политически играчи. Според него сега лидерът на ГЕРБ се връща щастлив, че "отново е бог", отбеляза Трифонов.

"Той се държи като котарака Леополд: "Приятели, дайте да живеем заедно". Имаше един филм, "Всемогъщият Брус". Някак Борисов ми прилича на Джим Кери в него - щастлив е, че отново е бог. Какво значение има, че са го арестували тия двамата”, заяви лидерът на ИТН.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1780

15

Този импотентен глист, защо въобще е отразяван по медиите? Кой се интересува от него? Гнусотия!

1000

14

power@7479

12.10 2022 в 20:55

Докога ще ни занимавате с този чалгар.

22548

13

dolivo

11.10 2022 в 22:14

тъжнооо, горкият

3650

12

ImBlack

11.10 2022 в 19:03

Влязох в темата да прочета коментарите. Трифонов, че и макакът, който му пише изказва
речите са твърде тъпи, за да ме интересува какво са казали.

3000

11

RG

11.10 2022 в 17:49

Айде сега, оказала се, че Горанов живее там..Тц-тц. Слави от поне 2017 вечеря САМО в този ресторант почти всяка вечер (иначе си поръчва от там храна за вкъщи). ресторантът е "Есте" в едноименния комплекс на братя Домусчиеви. Неведнъж Горанов е сядал на масата на Славчо, така че стига драми.. Славчо да каже с кого вечеряше там преди време- О. Алексиев нпаример.

12073

10

IvanofRumen

11.10 2022 в 13:12

Слугата на Доган се обади след повече от половин година от събитията.

5827

9

pisnamiotmutri

11.10 2022 в 13:09

Eничарът остана да си говори сам по собствената телевизия финансирана с пари натрупани от много години послушание към ДПС, ГЕРБ, Русия и Турция.

2051

8

Propaganda

11.10 2022 в 13:06

Тоя никого вече не го боли и за жив, пхахаххахаха!

934

7

демократ2022

11.10 2022 в 12:49

Изгоре Слави, изгоре. Вече не си никакъв фактор и 7/8 и Тошковци и други мутки пайни изгореха покрай тебе в забвение.

6386

6

Zlatko

11.10 2022 в 12:48

“Той обясни, че обикновено вечеря сам там..”, “Попитах моите сътрудници, с които общувам и вечерям..” и тоя, дето му е писал сценария, какво да говори, е смотан и на бело, като него.
Показали са му на снимка ресторант, където живее Горанов и вече вечеря в него. Шубе го е да си покаже носа извън 7/8, в ресторант….сигурно яде в съседната на черната стая, като преди това, сътрудниците опитват манджите.