Томислав Дончев: Ще има свежи попълнения в листите ни за вота

OFFNews 11 август 2022 в 12:38 1647 2

Томислав Дончев

Снимка БГНЕС

Политическата шарлатания трябва да спре, заяви Томислав Дончев

ГЕРБ-СДС се регистрираха днес - на втория ден от приемането на документи в ЦИК за участие в предсрочния вот, но отново първи, защото досега други желаещи не са се появили. 

За последната година думите загубиха смисъл в политиката. Управляващите и политиците говорят едно, а правят друго. Остра реторика против "Газпром", а в същото време продължаваме да купуваме руски газ с руски посредници, заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ Томислав Дончев след регистрацията. 

Политическата шарлатания трябва да спре и думите в политиката отново да значат нещо, коментира още Дончев. По  думите му целта на ГЕРБ е да върне голяма част от доверието на хората. 

Ще водим спокойна, разумна кампания. Ще предлагаме изход от всички кризи, в които е затънала България", допълни Дончев. 

"Ще търсим и свежи попълнения в листите ни. Една партия трябва да се развива непрекъснато. Политическите сюжети се сменят, излизат нови теми и ще търсим още доказани хора и професионалисти, с които да допълним листите", каза още той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12073

1

IvanofRumen

11.08 2022 в 13:00

Каквито и попълнения да имате, оставате мафиотска, корумпирана, престъпна групировка. Всички, които гласуват за вас са на хранилка.
 
X

Да помогнем на украинските деца!