Quantcast

Ташева поласкана, че е в черния списък на Киев

ОFFNews Последна промяна на 17 септември 2015 в 13:16 2594 4

Магдалена Ташева

Магдалена Ташева от "Атака" се чувства поласкана, че ѝ е забранено да влиза в Украйна и е включена в черен списък на украинския президент Петро Порошенко.

„Дошлият на власт с нацистки преврат олигарх Порошенко не представа да ме ласкае. Аз да бъда оценена като заплаха за националната сигурност и териториална цялост на 46-милионна Украйна, над 6 пъти по-голяма от България, е нещо повече от ласкателство", заяви Ташева, цитарана от пресцентъра на Атака. 

Тя обяснява, че е поставена под номер 2 в списъка и съжалява, че "един французин" я е изпреварил. Атакистката обаче е доволна, че е изпреварила ключови политически фигури от Русия.

"Трябваше да ме сложи на първо място. Утешавам се с мисълта, че все пак съм успяла да изпреваря в тази класация руският военен министър Сергей Шойгу, началникът на Генералния щаб Валерий Герасимов, председателят на Думата Сергей Наришкин, както и председателят на Конституционния съд Валерий Зоркин. Те, така да се каже, ми дишат прахта в състезанието по генериране на заплахи за националната сигурност и териториална цялост на Украйна", обяснява шеговито Ташева.

Атакистката изразява и притеснението си, че заплаха за Украйна е "самият Порошенко и онези, които го качиха на власт", защото те са довели Украйна до разпад.

"Украйна загуби не само Крим, но и Донбас. А аз, заедно с всички лица в този списък, можем да бъдем единствено и само заплаха режима на украинските неонацисти“, заяви Магдалена Ташева.

Волен Сидеров също коментира забраната и я определи като "признак за политическа значимост". Той призна, че също присъства в украински "черен списък".

"Аз не знам защо един президент на държава се занимава с редови депутати като нас. Явно му бъркаме нещо във вижданията му, но ние защитаваме принципи. Аз и госпожа Ташева сме убедени, че този режим в Украйна дойде с преврат", коментира Сидеров.

Той обясни, че "Украйна е братска държава" и нещата ще се наредят, когато властта там се смени.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.09 2015 в 20:52

Те и овцете дето са болни от шап са в нещо като черен списък и не ги пускат да минават границата, например. Ташева, Ташева сигурно са те правили в час по трудово на некое помощно училище.

17.09 2015 в 20:10

Плаче за голям ташак, голямо мадо...ама немаааа....руска уруспия!!!

17.09 2015 в 15:50

Лиицето Болен е потомък на руски мигранти и ако за него някои държави са братски то за нас, българите, те са пиратски. Ташева, ти каква си?

17.09 2015 в 14:45

Просто кучка!