Сидеров смирен: Извинявам се за тормоза срещу депутати

Ивайло Анев 11 ноември 2015 в 10:59 6067 7

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Минути след като сам даде депутатския си имунитет за нахлуването в НАТФИЗ, лидерът на „Атака“ Волен Сидеров се извини на депутатите от временната комисия, за среднощния тормоз, на който са били подложени.

Миналата седмица четирима депутати от комисията, която трябваше да разгледа фактите и да реши дали имунитетът на Сидеров и съпартиецът му Десислав Чуколов, се оплакаха, че са били подложени на телефонен тормоз. По думите на народните избраници личните им телефони са били пуснати по партийната телевизия „Алфа“.

„Искам да им се извиня от името на хората, които са се обаждали, макар че нямаме пряка връзка с тях“, заяви смирено атакист номер едно.

По време на дебатите по искането за задържане на двамата депутати, Сидеров обяви, че той и Чуколов никога не са се укривали от правосъдието. „В този смисъл искането на главния прокурор няма друга функция, освен репресивна“, категоричен беше лидерът.

„Показвам по всякакъв начин, че не се крия от правосъдието. Разчитам, че ще гласувате разумно и балансирано“, обърна се към депутатите лидерът на “Атака”.

"Това извинение ще спаси ли колежката Десислава Атанасова, ако отиде в Монтана", запита Емил Димитров-Ревизоро от ПФ. И попита още дали то ще спре досадните обаждания по телефоните на депутатите от временната комисия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки