Quantcast

Сидеров към ГЕРБ: Определете се, ако сте за либерално-джендърска политика

OFFNews Последна промяна на 18 ноември 2018 в 09:45 5146 3

Снимка бТВ

Грешка е било решението двама от тримата лидери на „Обединени патриоти” – Валери Симеонов (НФСБ) и Красимир Каракачанов (ВМРО), да влязат в правителството, защото това е нарушило комуникацията вътре в националистическото обединение. Това заяви председателят на „Атака” Волен Сидеров пред бТВ.

Той още вчера отправи „дискретно предложение” към Каракачанов да последва подалия оставка Симеонов. Според лидера на „Атака” и трите партии трябва да изпратят в кабинета други лица.

„Като че ли позагубихме добрата комуникация между лидерите и възможността за бързи и точни анализи. Виждам, че доверието в нас е спаднало. Тази оставка я предлагам като спасителна акция, като едно показване, че можем да управляваме без да заемаме постове”, коментира Сидеров.

Той призна, че със седмици не може да се види с колегите си, но това е нормално заради големия им брой ангажименти като вицепремиери. Посочи и за какво ги е призовавал:

„Отмести поглед, Валери, от дискотеките и го насочи към пенсиите, отмести поглед, Краси, от американските самолети и го насочи към базите, за които не плащат”.

И предупреди – „Обединени патриоти” може да споделят съдбата на Реформаторския блок:

„Ние сме готови да преосмислим идеята за патриотична коалиция, имаме нужда от обновяване, от една „мозъчна атака”, която да ни изведе на друго ниво. Има риск да последваме Реформаторите”.

Според Сидеров „оздравителното” изтегляне на лидерите от правителството е важно, защото иначе цялата патриотична тема може да девалвира. Той не спести критики и към ГЕРБ, които трябвало да решат каква политика ще водят: „либерално-джендърска или консервативно-патриотична”.

Той подчерта, че няма „да предаде четата”, но и се оплака, че в парламента като председател на ПГ на Патриотите работи с хора, „с които честно казано ми тежи”.

„Не купувам самолети и танкове, не решавам някъде да се направи курорт или да се закрие такъв”, отбеляза той.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7671

3

Hissarion

18.11 2018 в 16:25

Този е достатъчно хитър, че когато "в България се възцари върховенството на правото", той ще е пръв негов свещенослужител. Тъй че не леж на тая кълка, освен ако разбира се не вярваш в Дядо Коледа.

4568

2

Tabadatko

18.11 2018 в 14:39

Какъв е тоя свят, където Сидеров е в парламента. Тоя човек, дано да е жив и здрав дълги години, за да може някой ден, когато евентуално в България се възцари върховенството на правото, да го разходят по съдилищата и после да му дадат присъда. Вярно, и той е страхливец като Груевски и ще си е взел еднопосочен за Москва, но поне да знае, че всички знаят, какъв нещастник е.

12193

1

SC

18.11 2018 в 13:42

Думите на Сидеров накратко:
Дайте ми повече и ще ви го нагълтам още по-дълбоко!