РЗС се стяга за вота, ще се конкурира с "дубликата, наречен ББЦ"

OFFNews 15 февруари 2015 в 19:14 1932 4

Лидерът на РЗС Яне Янев.

РЗС започва "цялостна подготовка на структурите си за самостоятелно участие на партията на предстоящите местни избори".

На 1 март ще заседава Управителният съвет на РЗС, за да приеме стратегия за кампанията на местния вот през октомври. На повечето места партията ще участва самостоятелно.

В общини като Сандански, Струмяни, Белоградчик, Каварна, Ракитово, Първомай, Асеновград, Перник, Дупница, Костенец, Кюстендил и др. се очаква да бъдат открити нови клубове, твърдят от пресцентъра на РЗС.

"Опитите РЗС да бъде заменена с дубликата, наречен ББЦ, претърпяха пълно фиаско. Оказа се, че формулата „което не се купува с пари, се купува с много пари” е тотално сгрешена спрямо политическия полуфабрикат на Бареков. КТБ и клонингите й, в едно с цялата бивша медийна машина, изляха и потрошиха сума от над 30 млн. лева за по-малко от 2 години. Каква е равносметката? Многото пари в политиката водят до много политически извращения, които стигат чак до Брюксел, но изчезват по пътя към избирателите. Бързо и безславно като ББЦ. РЗС продължава да счита, че моделът на прехода трябва да се промени изоснови. Радикално, дълбоко и необратимо. Трябва да започнем от местната власт, да се засили ролята на регионите и да се стигне до приемането на нова конституция на Република България", коментират още от пресцентъра на партията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки