Родните служби предотвратили инцидент преди дни

OFFNews 10 януари 2015 в 12:01 7400 4

Родните служби предотвратили инцидент, Борисов го пази в тайна

Премиерът Бойко Борисов похвали службите за отличната им работа през последните дни по предотвратяване на конкретен инцидент, но отказа да разкрие повече подробности, защото "по тези теми е хубаво изобщо да не се говори".

„В последните дни службите работиха много активно, справиха се добре. Имаше казус, който беше решен, но по тези теми е хубаво изобщо да не се говори, но много се постараха колегите, свършиха добра работа”, заяви Борисов в интервю за Нова телевизия.

За подобни срещи при премиера съобщи в началото на седмицата и вътрешния министър Веселин Вучков, който също отказа да даде подробности. 

Според премиера Борисов, системите за сигурност винаги са в повишена готовност. Той призова българите да не се поддават на чувството за реваншизъм.

"Много бих искал, ако мога по някакъв начин да кажа на хората в България, да не се поддават на тези настроения. Много лесно може и в България нещата да излязат извън контрол. Аз много вярвам в мъдростта на българския народ. Надявам се и в Европа и в арабския свят хората да проявят мъдрост", коментира той случая с атентата в Париж.

Запитан дали ще има кадрови промени по върховете на службите за сигурност, Борисов заяви: „Трябва да се даде шанс на ръководствата на службите да докажат професионализма си”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!