"Много лесно може и в България нещата да излязат извън контрол"

OFFNews Последна промяна на 10 януари 2015 в 09:53 5149 28

Много бих искал, ако мога по някакъв начин да кажа на хората в България, да не се поддават на тези настроения. Много лесно може и в България нещата да излязат извън контрол. Аз много вярвам в мъдростта на българския народ. Надявам се и в Европа и в арабския свят хората да проявят мъдрост.

Това каза в интервю за Нова телевизия премиерът Бойко Борисов в коментар на терора в Париж. 

„Ако има някакви цели в тези атентати, то те са свързани с това да има хаос, а след хаоса – омраза и гражданска война”, коментира още той.  

„Всички трябва да сме съпричастни със случилото се във Франция и да се опитаме да се изчистим от емоциите, защото ще стане по-лошо”, заяви Борисов.

Преди немного години се е говорило за чисти раси, сега политиката е интеграция. Това са големи маси във Франция, би трябвало да бъдат интегрирани, така както те ни съветват да интегрираме ромите. Все пак е по-лесно да се съветва България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.01 2015 в 21:55

Не е редно да се критукува какъвто и да е човек било той и с резюмето на Борисов, когато казва самата истина.

Дали да се вярва или не в нашата мъдрост, е по-скоро въпрос, който сами трябва да си зададем.

10.01 2015 в 20:13

До № 28 -току що прочетох информацията ,че бОрисов бил вече против смяната на Писанчев...Още ли му вярваш ...днес говори едно ,утре друго ,а върши трето...Как е възможно да си затваряте очите и да го боготворите ,едва ли не...Той е рожба на ДС ,рожба на школата на бкп...

10.01 2015 в 18:21

Споко, Тиквоча е пътник.

10.01 2015 в 18:21

Ако направят успешна реформа в правосъдието ,което е почти "мисията невъзможна"...Дали и бОйко бОрисов няма да "отиде на топло"...Нека да си признаем /и противниците и привържениците на гЕрП/,всички знаем и миналото му и настоящето му...има доста причини някоя истинска прокуратура да се поинтересува най-после от него.Цацата е назначен от него и държи здраво чадъра!...

10.01 2015 в 15:12

26 - стига с тия протести, бе - ако герб не ти плащаха щеше ли да ходиш ??? И не се прави - две комшийчета изкараха цяло море с парите платени от герб за протест.
Което не означава, че целя протест е бил платен, подчертавам. Герберските лайнеца(разбирай платени) са били само около 10-15% (според наблюденията на участници, пожелали да останат анонимни). Познава ли се по това, че са в групички, и че биват снимани от време на време, за доказателство (оправдаване на разхода)...

10.01 2015 в 14:04

До # до krokodil:

Чакам! Така, както ви очаквахме на миналогодишните протести(летни) !
Уви, бяхте само шепа платени "лумпени с пица", водени от Дудука и Шамара. Останалите нещастници се криеха в "бели автобуси" и под "бели маси"!

Много сме, силни сме !

10.01 2015 в 14:01

Хомото не е от пловдивскит сокаци. Има габровска жилка като онова мръсно черво със стомашна язва - Дончев.
Аре бе лайно мръсно ела утре в 10,30 презд Президентството! Носи плакат с ник-нейма си, ако ти стиска. расим ще получи една коледна елха по стар стил.

10.01 2015 в 13:34

Скоро време ще си събира зъбите из пловдивските сокаци...

10.01 2015 в 13:31

@krokodil - HOMO e трол на герб по цял ден само той и още двама трима коментират за мутрите. IP, -10, anton, braselonski - това са работничките. Други няма. Тъжното е, че са и много вулгарни и озлобени съвсем като шефчето. Фактите обаче говорят, че скоро ще сменят партийната си ориентация - корабът на герберастията потъва.