Предизборно: Марешки планира да отвори и магазини с евтини храни

OFFNews 30 януари 2017 в 20:09 27718 9

Бизнесменът и лидер на политическия проект "Воля" Веселин Марешки планира да отвори магазини за хранителни стоки с цени, по-ниски от пазарните, защото това е "другият грабеж". Това обяви той пред БНТ. 

Марешки вече отвори бензиностанции в редица градове с по-ниски цени на горивата. 

Бизнесменът отново посочи, че има голяма разлика между цените на горивата в София и Варна, а откакто е спечелил концесията на варненския плаж, цената на чадъра е 2 лева, а не 10 лева. 

Марешки се зарече още, че ако спечели изборите, до 1 година ще свали цените на горивата в цялата страна. 

Той няколко пъти подчерта, че е честен и почтен. Бизнесменът допълни, че политическите партии го атакуват със своите медии "бухалки". Обвиненията за начина, по който прави бизнес, той определи като "нелепости", а причината за появата им е, че той и хората му били антисистемни играчи. 

По този повод Марешки заяви, че вярва в "кармата и звездите". Той подчерта, че още през ноември е предрекъл избори на 26 март, но не обявил датата, защото се опасявал да не я променят, след като той я е прогнозирал.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

9

Denis Rizanov

31.01 2017 в 10:23

Няма одеска мафия. Всички зависи само от Путин!
)))))))))))

42249

7

Denis Rizanov

31.01 2017 в 09:32

Надявам се в скоро време да отвори и някоя електроцентрала и да ни залее с електроенергия на ниски цени.
По отношение на цените искам също така да кажа, че в милата ни родна Татковина отдавна не действат пазарни принципи. В резултат на това няма и не може да има "пазарно равновесие" и "пазарна цена". Тук отдавна действа т.нар. "талибански подход" в налагането на цени на принципа, дали тази цена е поносима от потребителите, дали кълват на нея.
Не се заблуждавайте.

16008

5

Nik68

31.01 2017 в 08:51

Статията е писана /преписана/ от лаик. Няма как някой да отвори магазин с цени по-ниски от пазарните. Написалия тази недомислица да седне и да уточни за себе си понятието "пазарна цена". Това не означава цената в София. Поразмърдайте си задниците, а не само да ровите в нета и да преписвате едно и също. Без въобще да съм фен на Марешки откривайки във Варна бензиностанция на ниски цени, свали цената на горивата за целия регион. Ако той продава на загуба "предизборно" и останалите играчи ли се принудиха да го правят? А какво ще кажете за цената на горивата в Г. Оряховица, Айтос, Габрово. Има безниностанция на Марешки - масово и останалите свалят. Явно в този бранш нещата са много вмирисани.

16193

3

SC

30.01 2017 в 22:53

Нещо като на Ковачки магазините, предполагам.

29585

2

Izalina

30.01 2017 в 22:53

Еее, щом "кармата и звездите" говорят, кои сме ние да оспорваме.
Ама не се хаби много. Славчо каза два месеца живот. После коткай само Варна. Вероятно ще ти вържат пенсиите/цит./