Паси: На Балканите ни трябват ядрени оръжия, притеснява ме излизането на Русия от ракетния договор със САЩ

OFFNews 01 март 2019 в 08:41 11085 13

Притеснява ме излизането на Русия от ракетния договор със САЩ, нарушава се балансът. На Балканите имаме нужда от ядрени оръжия, които да гарантират мира така, както го правеха по време на студената война.

Това заяви бившият външен министър Соломон Паси по бТВ. Русия притежава 80-90% от въоръженията в Черно море, така че няма как това да не притеснява НАТО, заяви Паси в коментар за посещението на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг у нас. 

Паси коментира и изявлението на президента Румен Радев в Кошице, че той е на форума на НАТО, за да предпази българските енергийни проекти от външна намеса.

По думите му заплаха за енергийните проекти на България винаги е имало и най-голямата от тях е зависимостта от Русия. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

13

kokoten

01.03 2019 в 18:04

...идиотия е да размахваш оръжия,нежели ядрени....за жалост Тръмп не е Кенеди,добре поне ,че Путин не е Хрушчов....американците да си ходят в Америка,нямаме нужда от световен жандарм...

4245

12

rrr11

01.03 2019 в 16:04

Пак левичарски опорки от еврейчето. Германо-френските либералчета си въртят договори за милиарди с Путин, но иначе реват каква заплаха бил за Европа.
Много удобно се изкарват врагове, но са си взаимно изгодни. Паднат ли левите в Европа от в;ласт, спира и бизнеса с Путин и следват лоши времена за джуджето и империята му.

20699

8

Новак

01.03 2019 в 13:04

Този явно прокарва военната доктрина на “цивилизования” Запад - евентуални военни действия колкото се може по-далеч от столиците им. Украйна, България, Румъния са призвани да поемат удара, за да запазят “цивилизацията”. Преди удряха Белград с бомби с обеднен уран, сега се канят направо с ядрено оръжие. Така ще постигнат и мечтата на всеки чифутин - майната му на православието, майната на славянството, майната на кирилицата. Да живее новият световен ред.
Но проблемът е наш, че си даваме г.за за едно потупване по рамото на Тиквун и за молитвените закуски на Цвък, Тези идиоти и майка си биха продали за една снимка с “началниците”
Онкологиите са пълни с млади хора от експериментите на комунизма в Чернобил и умните американски бомби над Сърбия. Сега вече искаме и официално да си докарат и ядреното оръжие.
А народът гледа сеир и ходи да гласува за убийците си!

10372

5

elbarbudo

01.03 2019 в 10:27

Агента на влияние е активиран. До няколко години ще имаме ядрени бомби, вероятно по времето като дойдат ефките.

6102

4

Стърголета

01.03 2019 в 10:12

Това дребно, неподмито, еврейче да си вземе ядрените оръжийца и да си ги завре в задния двор, като толкова му липсват!