Партия на българските жени се присъедини към Бареков

OFFNews 21 август 2014 в 15:23 11251 24

Снимка bulgariabezcenzura.bg

Партията на българските жени влезе в коалицията около партията на Николай Бареков "България без цензура", съобщиха от пресцентъра на ББЦ

Това е петата партия, която ще се яви заедно с Бареков на предстоящите парламентарни избори на 5 октомври. Дни преди това към коалицията се присъедини и партия "Лидер".

"ПБЖ винаги се е определяла в център-дясно и за мен „България без цензура“ е новата коалиция, която може да замести някогашното СДС", обясни лидерът на женската партия Весела Драганова.

Драганова допълни, че "почти нищо не е останало от тогавашното дясно", а в ББЦ е открила хора, които наистина искат да работят за България.

Тя очаква и други десни партии да се присъединят към съюза около Бареков, "защото той е голямото формирование на дясномислещите хора", като заяви, че скоро ще се включи в обиколките из страната за среща със симпатизанти.

Калина Крумова, която е председател на "Евромайки", коментира, че "тази симбиоза би могла да даде отлични резултати не само на предстоящите парламентарни избори, а и на съвместната ни работа след това".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!