Quantcast

Парламентът обсъжда искането на ГЕРБ за оставка на Мая Манолова

OFFNews Последна промяна на 06 декември 2013 в 08:08 2966 6

Мая Манолова Снимка: Сергей Антонов

Снимка Сергей Антонов

Мая Манолова Снимка: Сергей Антонов

 

Парламентът ще обсъди поисканата от парламентарната група на ГЕРБ оставка на заместник председателя на Народното събрание Мая Манолова.

От партията на Борисов поискаха оставката ѝ заради "системно нарушаване на правилника за работа на парламента".

Манолова определи искането като опит за бавене на процедурата по приемане на бюджета. Очаква се депутатите да продължат работата по основния финансов закон.

11 министри ще отговарят в рамките на петъчния парламентарен контрол.

Искането беше направено като отговор на искането за оставка на Цветан Цветанов, което направиха червените депутати. "Настояваме за оставката на Цветан Цветанов, който заяви, че ако има повдигнати обвинения срещу него, ще се оттегли от политиката", каза пред журналисти Атанас Мерджанов от Коалиция за България.

"Как може Бисеров само за едно повдигнато обвинение да се оттегли от политиката, а Цветанов, който има три, да продължава да раздава справедливост и да бъде съдник от последна инстанция", попита реторично Мерджанов.

Той даде за пример Христо Бисеров, който напусна парламента.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.12 2013 в 11:59

https://www.balkanleaks.eu/media/OporniTochki2/date.html#msg1
Посочи кое е писмото, да си го прочетем в оригинал.

06.12 2013 в 11:28

Тоест против волята на 1/3 от избирателите?

И след като "разглобяваме" партии, които са ни неудобни чрез репресии и черен ПР (примерно фактът че ти плащат да драскаш такива неща по новинарски сайтове), а същевременно говорим за демокрация и законност? Това какво ви прави?

Ще ти кажа че думичката е трудна - лицемери. aka Hypocrites.

06.12 2013 в 11:26

“Как може Бисеров само за едно повдигнато обвинение да се оттегли от политиката......

Тъп, по-тъп, най-тъп, вдлъбнат комунист.....що така не си спомням когато Бисеров си подаде оставката да е имало и половин обвинение.

06.12 2013 в 11:23

Що така бе Професор Насирански, нали червените дренки сте братя по оръжие с червените тикви или, к'во много вожд малко индианци и не може всички да сте на копанята.

06.12 2013 в 09:42

"Цветан Цветанов, който заяви, че ако има повдигнати обвинения срещу него, ще се оттегли от политиката"...“Как може Бисеров само за едно повдигнато обвинение да се оттегли от политиката, а Цветанов, който има три, да продължава да раздава справедливост и да бъде съдник от последна инстанция”...

Псевдо тройната коалиция БСП-ДПС-Атака имат историческата мисия да разглобят и изчистят от общественото пространство Първа Частна Партия ГРОБ, еднолична собственост на лицето Бойко Методиев. Преди това да се случи, няма да има оставка. Ако се наложи, ще продължи и през следващия мандат. Докато ГРОБ окончателно не замине при НДСВ, тоест в политическото небитие.

06.12 2013 в 08:57

Не се занимавайте с глупости! Незабавно напуснете незаконно окупираната сграда на НС! ОСТАВКА!