Отстраниха депутата със самолетите, вече не е част от Продължаваме промяната

OFFNews 01 май 2024 в 14:09 9806 3

Стоян Георгиев

Снимка Продължаваме промяната

Депутатът от ПГ на „Продължаваме Промяната – Демократична България" Стоян Георгиев вече не е част от партията и всички ангажименти, които би поел от името на ПП, няма да са легитимни, съобщиха от ПП, без да уточняват защо Георгиев е изгонен. 

С решение на Изпълнителен съвет на „Продължаваме Промяната", партията в Силистра се представлява от Богомил Петков, информират още от ПП. 

Стоян Георгиев е летец, работил е в селскостопанската авиация. Създава една от първите авиационни фирми за селскостопанска авиация в България. През 2005 г. стартира учебен център за обучение на професионални и любители пилоти. 

Миналата година той декларира пред КПКОНПИ осем самолета, шест от които фирмени.

Сам подадох заявление за напускане на „Продължаваме Промяната“, заяви пред БТА Стоян Георгиев. Според него причината е, че ръководството на ПП подкрепя изграждането в Силистра на ветрогенераторен парк с 43 кули.

Ръководството на ПП прояви мнение, различно от това, което имам аз в частност и хората на община Силистра - голяма част от тях. И след като срещнах неразбиране, аз реших, че няма просто място да се намирам в редиците на тази партия и трябва да поведа хората, да спрем това зло, което е надвиснало над нашите глави, твърди Георгиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1896

3

Simo

03.05 2024 в 18:29

Човечеца три пъти се е уреждал за депутат в разни партии. Плащал си е и хоп на избираемо място.
Но при ПП няма такава схема, не може да плати защото подкупи и рушвет не вземат, гадовете честни. И ей го на "спасява нещо"... И хуква да търси "реализация" при другите партии.
Боклук, смръдлю Стоян Георгиев.

800

2

stix

01.05 2024 в 17:19

Както винаги :дава се следствието,а не причините.Отказал е да си плаща рекета.

1000

1

Бивалий

01.05 2024 в 16:48

Този господин се появи предишния петък на събранието посветено на 75 годишнината на ССА. Чудесно да има летец депутат. Интересно какви са причините да бъде отлюспен.