Официално: Кирил Петков и Асен Василев поканиха Борисов на дебат

Лидерите на ПП предлагат неутрална локация най-късно в четвъртък вечер

OFFNews 25 септември 2022 в 15:07 5239 13

Кирил Петков, Асен Василев

Снимка Продължаваме промяната

Призоваваме Ви да не Ви е страх, г-н Борисов!, пишат Петков и Василев.

Лидерите на „Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев поканиха официално лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и още един член на партията по негов избор на двоен дебат. 

В писмото, изпратено до централата на ГЕРБ днес, се казва: 

Господин Борисов, 

На 2-ри октомври страната ни ще направи исторически избор – да се върне назад към провалената политика на прехода или да изгради променена България. Всички социологически проучвания показват, че или „Продължаваме промяната“, или ГЕРБ ще има най-големи шансове да сформира правителство.

Всеки български гражданин заслужава да знае какво ще получи от кабинет с мандата на всяка от двете партии. Хората заслужават да чуят това директно от лидерите на двете формации, които могат да очертаят пътя на следващото управление на България. 

Затова Ви каним на публичен дебат на неутрална локация, най-късно в четвъртък вечерта – между Вас, заедно с още един Ваш представител, и нас двамата. Нека поговорим как ще помогнем на хората да преминат по-леко през зимния сезон, как ще стимулираме икономическия растеж, така че България да не бъде най-бедната страна в ЕС, как може в страната ни да има добри болници и училища, как ще продължим да увеличаваме доходите на работещите и пенсионерите и как ще подкрепим младите семейства и децата.

Тези въпроси са важни за всички български граждани, а ние сме задължени да дадем отговорите.

Нашият народ не може да бъде лъган повече, затова лидерите, които носят отговорност, трябва да бъдат част от този дебат. Ако Вие откажете участие, г-н Борисов, лидерски дебат няма да има, защото е ясно, че именно Вие определяте политиката на ГЕРБ и в този смисъл Вие носите отговорност, независимо дали ще бъдете отново министър-председател или не. 

Призоваваме Ви да не Ви е страх, г-н Борисов!

Очакваме отговора Ви възможно най-скоро, за да направим необходимата организация.

Парламентани избори 2022 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-1555

12

ob1

25.09 2022 в 19:37

сашке парапетке, боли много като резнат тиквата, а? Да не си била на процент от Капитан Андреево? Айде боко да иде на дебат, ще е много забавно. Може и там да обясни какво се набива на умен човек и какво на тъп. BTW, на теб какво е набил?

9347

9

Анализи

25.09 2022 в 18:58

Парапетчо скрий се, защото имаш проблем с четенето, а и още нещо имаш проблем с осмисляне на прочетеното.

1730

8

Ivan

25.09 2022 в 18:53

"Лидерът на ГЕРБ: Бих дебатирал с всеки гражданин, спазващ законите и Конституцията, вие не отговаряте на този профил!"
Евалла Баце!!! Ти си целия у бело...Де що са закони, Конституция и що са останали шменти и капели... все си у профила им!!! То все сме имали просто начело, дори и свинар, ама толкова просто и нагло, като Банкянския тулуп-нивгаш не сме имали!!!! Да иляди и поне още пет-шес мандата спазване от него на закони и Конституция!! Е..ти простотията мутренска!!!

9347

6

Анализи

25.09 2022 в 18:30

Борисов не иска дебат по простата причина,че не им е на нивото, т.е.знае, че е прост и няма какво да каже. Второ извършил е много кражби и няма как да се оправдае.