НФСБ и ВМРО предлагат "чист и неопетнен национализъм"

Ивайло Анев 07 август 2014 в 12:28 6909 14

Снимка Ивайло Анев

Патриотичния фронт

"Патриотичният фронт" на НФСБ и ВМРО обяви, че ще се опита да привлече на предстоящите парламентарни избори възможно най-много националисти, за да се чуе гласът им. Новата коалиция разчита да се хареса на негласувалите до момента българи, като им предложи за "чист и неопетнен национализъм".

Това стана ясно от думите на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов на съвместна пресконференция с НФСБ.

"Ще предоставим алтернатива на избирателите - чистия и неопетнен национализъм. Те ще могат да гласуват за партия, която не е управлявала, не е влизала в безпринципни договорки. Вярваме, че мислещите българи ще предпочетат патриотите, хората, които са влезли в политиката, за да дадат, а не да вземат", добави лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

"Служебното правителство идва с големи обещания, но времето му е прекалено кратко. Първото, което то трябва да направи, е да гарантира честни избори. Тук основно ще разчитаме не само на премиера, но и на вътрешния министър", допълни Каракачанов.

Втората заръка на войводите е да се запълни държавният резерв. Според тях страната се намира във финансово-икономическа криза и трябва да се подобри събираемостта на приходите от митниците и да се ограничат измамите с ДДС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков