НФСБ и ВМРО предлагат "чист и неопетнен национализъм"

Ивайло Анев Последна промяна на 07 август 2014 в 12:28 6105 15

Снимка Ивайло Анев

Патриотичния фронт

"Патриотичният фронт" на НФСБ и ВМРО обяви, че ще се опита да привлече на предстоящите парламентарни избори възможно най-много националисти, за да се чуе гласът им. Новата коалиция разчита да се хареса на негласувалите до момента българи, като им предложи за "чист и неопетнен национализъм".

Това стана ясно от думите на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов на съвместна пресконференция с НФСБ.

"Ще предоставим алтернатива на избирателите - чистия и неопетнен национализъм. Те ще могат да гласуват за партия, която не е управлявала, не е влизала в безпринципни договорки. Вярваме, че мислещите българи ще предпочетат патриотите, хората, които са влезли в политиката, за да дадат, а не да вземат", добави лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

"Служебното правителство идва с големи обещания, но времето му е прекалено кратко. Първото, което то трябва да направи, е да гарантира честни избори. Тук основно ще разчитаме не само на премиера, но и на вътрешния министър", допълни Каракачанов.

Втората заръка на войводите е да се запълни държавният резерв. Според тях страната се намира във финансово-икономическа криза и трябва да се подобри събираемостта на приходите от митниците и да се ограничат измамите с ДДС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.08 2014 в 17:43

@ Павел Димов: тролските лъжи и крокодилски сълзи са чести тук. Но несръчните лъжи и партенките на "осведомените читатели" са толкова дразнещи, колкото една вреслива детска песничка, пък и писанията са само на няколко евтини троля. При това са некадърни. Сами се оплитат между лъжи и опорни точки.
Я за сравнение - виж под съседна новина - за операцията в подкрепа на кюрдските сили в Ирак, как веднага са се разписали едни дежурни червенотикивеновчета (може и същите, с променени прякори) - и надигнали глас в подкрепа на ИДИЛ - откачалки и изверги, които днес убиват кюрдите, а пък утре се готвят да убиват българи за да си правят "халифат".
За такива предателски настроени хуманоиди патриотизъм естествено е мръсна дума.

08.08 2014 в 17:14

Отдавна е известно, че пачавра леке не лови! Така че тия си мислят, че върху мниожеството им лекета не им се виждат петната и затова са "неопетнени"! Като женчето с нетежко поведение на ДС-агента Паро Карастоянов в компанията на доказаните крадливи ДС-цигански борсуци на руско-олигархична копанка!

07.08 2014 в 23:34

С чиста съвест ще гласувам за тези момци!Дано успеят!

07.08 2014 в 23:29

Каракачанина е стар бандит и не ми вдъхва много доверие! Валери да внимава много с него, да не гледаме пак филма "Булката беглец"!

07.08 2014 в 18:03

Димов, а Каракачанката и Капанеца да влязат във власта и да видим, колко пъти ще обърнат палачинката? За псевдо айдутина знаем де.

07.08 2014 в 17:26

Хм... чета коментари на "осведомени читатели", че ставало дума за, цитирам: "чист и неопетнен национализъм" - само, че към Путин и за пари...
И си мисля колко ли злобен, неосведомен, но самоуверен в собственото си величие трябва да си, за да напишеш тъкмо обратното на това, което е официална позиция на НФСБ. Заради която впрочем ярко червените путинисти и сидерасти обвиняват НФСБ в "русофобия". Да припомня - НФСБ е против този проект за "Белене", както и против "Южен поток". Понеже са договорени във вреда на България и не са в неин интерес.
Хай наздрве, умни коментатори!

07.08 2014 в 16:09

Този Каракачанов не беше ли от Държавна сигурност??
Чист от всякъде!!

07.08 2014 в 14:58

и го предлага каракачанов / чист като сутрешна роса /

07.08 2014 в 14:43

"чист и неопетнен национализъм" - само, че към Путин и за пари

DDолни плазмодии са това! Са ко стана, дудука вече неа кинти и давай следвашите "партиоти"

07.08 2014 в 14:31

Тоя Валери Симеонов се изложи много сериозно, а ми вдъхваше доверие... Как можа да му се върже на тоя подлизирурко и въртиопашка Каракачанов?