ВМРО и НФСБ отиват на изборите в коалиция "Патриотичен фронт"

OFFNews Последна промяна на 03 август 2014 в 15:22 2715 13

Красимир Каракачанов и Валери Симеонов подписват коалиционно споразумение за явяване на изборите в коалиция

Снимка ВМРО

Красимир Каракачанов и Валери Симеонов подписват коалиционно споразумение за явяване на изборите в коалиция "Патриотичен фронт"

ВМРО и НФСБ подписаха споразумение за съвместно явяване на предсрочните парламентарни избори в коалиция "Патриотичен фронт".

„Патриотичният фронт, основан от нашите две формации, е възможно най-естественият политически съюз – той обединява съратници, патриоти и родолюбци, верни последователи на заветите на кан Кубрат, Левски и хилядите загинали за свободата и обединението на Родината”, се казва в споразумението.

„Това споразумение ще бъде в основата на промяната и обединението на България. Трябва да загърбим партийния си егоизъм, защото 25 години са достатъчно дълъг период на упадък в страната ни. Крайно време е интересите на България да бъдат поставени над всички и ние даваме пример”, каза съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов.

Основните задачи на коалицията „Патриотичен фронт”, цитирани в Политическото споразумение са: възраждане на българската икономика, борба срещу монополите, създаване на модерно образование и здравеопазване, справедлива и неподкупна съдебна система.

„Показваме как патриотичните формации си подават ръка и даваме пример за всички останали. Компромиси няма да правим за никого, когато става въпрос за интереса на България. Приоритет е Българската национална доктрина. Ще поставяме проблемите такива, каквито ги виждаме и няма да допуснем задкулисни срещи”, каза председателят на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов.

Преди по-малко от месец ВМРО напусна коалицията си с формацията на Николай Бареков "България без цензура"

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.09 2014 в 01:16

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТЕЗИ И ВАЛЕРИ.
А КАКВО 6ТЕ КАЖЕТЕ ЗА ОНОВА ПЛА6ИЛО -ПОЛИТИ4ЕСКАТА ЦВЕТАРКА,
И ПАРЯСНИЦА ПОЛИ КАРАСТОЯНОВА. ВЕ4Е И ВТОРА В ЛИСТИТЕ.ПОМООООЩ
АВЕ МЪВЕ,ПАТРИОТИ ВИЕ ЗА ШЕПА ВЪЛНА СЕ ОСТАВЯТЕ ДА ВИ ВОДЯТ ЗА НОСА. ПИ6МАН ПАТРИОТИ. ПРОУ4ВАЙТЕ СИ ХОРАТА- А ВИЕ В СЪЩНОСТ СТЕ
НАЯСНО

07.09 2014 в 01:06

АБЕ ТИЯ ОТ ВМРО ИМАТ ЛИ МОЗЪК ДА СИ КОАЛИРАТ С ТОЯ КРЪВОПИЕЦ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ. А И ПРОТЕЖЕТО МУ , ПОЛИ КАРАСТОЯНОВА,ТАЯ ПОЛИТИ4ЕСКА ЦВЕТАРКА И ПРОПАДНАЛА ЖЕНА. КОЯТО ЦЯЛ ЖИВОТ СЕ ЗАКА4А ЗА НЯКОЙ МЪЖКИ ПОЛОВ ОРГАН КОЙТО ДА Я НОСИ НА ГЪРБА СИ,ДОКАТО ИМА ИНТЕРЕС И СЛЕД ТОВА ХАЙДЕ СЛЕДВАЩИЯ. КАТО ТАЯ ПАРЯСНИЦА НЯМА МЯРКА, ВИЕ МЪЖЕ НЕ СЕ ДРЪЖТЕ КАТО ЛЕКИ ЖЕНИ!!!!!!!

03.08 2014 в 23:23

каракачанов и патриот!!ще умра от смях. коматар е най-точното определение

03.08 2014 в 22:38

Без харизматичен лидер като Волен нямат никакъв шанс. Просто трябваше миналите избори да се влеят в Атака и сега щяха да са управляваща партия.

Националистическите популистки партии и организации са успешни само когато бъдет предвождани от ярки личности, тип "Фюрер", а в тази коалиция подобни просто няма.

Сборът на няколко нули пак си остава нула. Жалко за хубавата патриотична идея, пак ще остане извън реалното управление на България.

03.08 2014 в 22:24

В България ДС-прасето "Иван" е партийната циганско-албиносна ПАРЯСНИЦА с най-много "венчавки" и "разводи"! Вече и той не знае на коя партия е "шуренайка" и на кой съюз е "баджанак", а иначе си е винаги "шурей" на олигархията!

03.08 2014 в 18:28

Оня клоун дека се прави на цар за ую ли се фанал и го дръвчи за дебелогъзият Каракачанов -> Ех Ванче ако го видиш тоя помияр от гроба ще излезеш и че му резнеш грацмуня.

03.08 2014 в 18:22

Егати картинката - агент Иван, в ролята на бутафорен патриотар, подписва съсредоточено и със смръщен поглед, а зад него някакви клоуни........ Единствено су чудя какво прави там Симеонов, имах го за малко по-свестен от бившия му кумец?

03.08 2014 в 18:04

Браво на националистите! Дано да влезете в Парламента с 20-30%! Очаквам наказателен вот за статуквото! И веднага започвайте с ревизия и затвори за престъпниците! С вас сме всички!

03.08 2014 в 17:05

Коалицията е ясна - а дано падне някой лев, но какви са тези чучела отзад?
Поздрав!

03.08 2014 в 16:15

Бай Ганьо би казал: Бах маа му!!!
Пресна, чисто нова, невиждана досега, някак си патриотична, милиционерска и пенсионерска, с дъх на ДС и руски "Тройной", от днес, та чак завинаги(до октомври), ще ни радва и дарява с надежда Убразуванието "НъФъСъБъМеВеРеОу"!