ВМРО влиза официално в Патриотичен фронт с НФСБ

OFFNews Последна промяна на 24 юли 2014 в 15:49 3462 4

Красимир Каракачанов

След заседание на Националния изпълнителен комитет днес ВМРО реши окончателно, че ще се яви на изборите в Патриотичен фронт, заедно с НФСБ.

От пресцентъра на партията съобщават, че партията се надява в Патриотичния фронт да се включат и други партии със сходни възгледи.

„Това патриотично обединение би се превърнало в незаобиколим обществено-политически фактор в България“, смятат от ВМРО.

Освен, че е казало „да“ на съюза с НФСБ, ръководството на ВМРО е взело и окончателно решение да скъса отношенията си с „България без цензура“. Националистите на Каракачанов обаче се надяват да запазят „коректни отношения“ с бившите си партньори – ББЦ, „Гергьовден“ и Земеделски народен съюз.

„Ръководството на ВМРО призовава всички честни българи за обединение на идващите избори, за да бъде прекратен престъпният грабеж, довел България на прага на национална катастрофа и за да бъде извадена антиконституционната партия ДПС от властта“, се казва в съобщението на партията.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

31.07 2014 в 21:39

Поздравления за Фронта! Надявам се националистите да са доминираща сила в Парламента и да подпукат престъпниците и наглата политическа измет!

24.07 2014 в 22:49

БСП, като парясница, зарязана от ДПС, създават "ново" ПАРИЧНО (а не патриотично) червено ОФ-цукало, в което да се влеят всички остатъчни ексременти от статуквото: ДС-агенти и фатмаци с полковнишки и генералски пенсии, крадливи ТеКеЗеСа-ри, побългарени от БКП прасеобразни ДС-"войводи"-албиноси и кенеф-патриотари от всякакъв тип! С надежда Боко да се "влюби" в "новото" парично ОФ-цукало, а не в ДПС в следващия парламент!

24.07 2014 в 18:35

Какво значение има в кое червено полит-цукало ще плува даден ДС-екскремент с чуждо откраднато име - все си смърди и въодушевява кенеф-патриотарите! А и политическата проституция за пари си е с данъчна ваканция от както съществува! ДС-агент Дончо Каракачанов е член на постояното присъствие (политбюро) на БЗНС по пропгандата до 1989 и до днес в ръководството на БЗНС-червен, а също баща на ДС-агент "Иван" Прасю Каракачанов (ДС-МВРо). 1997 Евгени Бакърджиев (бивш БЗНС-ар) срещу солидно заплащане в брой уреди за депути от СДС 4 ДС-МВРо-вци (и 4-мата ДС и БКП агенти!)! Преди няколко години имаше коалиция Софиянски, Каракачанов, Мозер (Върбанов). И коалиция с ГЕРБ, също! После, след коалиция с Ковачки, се оформи коалиция Каракачанов - Яне Янев (бивш БЗНС-ар)! Сега ББЦ е коалиция Бареков (Пеевски-ДПС) - Каракачанов (ДС-МВРо) - БЗНС-червен - Софиянски (ССД) - Евг. Бакърджиев (съюз "Радикали"). Т.е. очаква ни пак ТеКеЗеСа-рите с ченгетата и фатмаците с полковнишки и генералски пенсии да драпат за власт и депутаски кюфтаци! И ще се съюзяват с патриотарско-ченгесарските "спасители" на България от НФСБ!!!

24.07 2014 в 17:01

Без Путин нищо няма да направят.
После пак - Путин е виновен!

Що?