"Не съм казвал, че е предлаган подкуп на Миков, а пари"

Ивайло Анев Последна промяна на 09 юни 2015 в 19:05 3804 6

Членът на Националния съвет на столетницата Бриго Аспарухов

Журналистите употребиха думата "подкуп", аз казах, че "пари" са предлагани на лидера на БСП Михаил Миков, за да се откаже от поста. Това го каза първо Сергей Станишев на 48-я конгрес на БСП преди избора на неговия заместник и това не направи впечатление никому.

Това уточнение направи пред bTV членът на Националния съвет на столетницата Бриго Аспарухов.

Преди около седмица самият той обяви, че е бил предлаган подкуп на Миков, за да не се кандидатира за председател на БСП.

"Никой не се впечатли от думите на Станишев тогава, като че ли сме свикнали да слушаме за предлагане на пари. Тук става въпрос за това, че някой в БСП си е позволил да взема пари, за да се подреди ръководството на партията. Трябва да си кажем истината, за нея давност няма", заяви Аспарухов.

На въпрос за бъдещето на социалистическата партия, той заяви, че е сигурен в светлото бъдеще на столетницата. „Аз съм сигурен, че БСП е имало, има я и ще я има. БСП е един панелен блок, скърца, тресе се при земетресения, хората временно излизат от блока, после пак влизат. Въпросът е да се учим от грешките и да вадим поуки от тях”, категоричен беше той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.06 2015 в 01:14

Благодаря за просветлението. С една дума да наблегна на лобизма.

10.06 2015 в 09:29

Вики, глей сега. Когато едни пари се дадат на правилния човек, това е лобизъм и в него няма нищо лошо. Даже проект за закон за лобизма подготви Кошлуков. Но когато едни пари се дадат на неправилен човек, т.е. не на теб, това вече е корупция. Или стигаме до определението: корупция е всяка сделка в която ти не участваш. :-)

10.06 2015 в 01:38

Не разбирам каква е разликата между "предлагам подкуп" и "предлагам пари"? Някой може ли да ме просветли?

09.06 2015 в 21:36

Относно панелния блок ,ако е правилно изпълнен е доста по-здрава конструкция от тухления такъв. Колкото до личността от статията ами докато такива хора са на свобода сме обречени! ПРЕСТЪПНИК!

09.06 2015 в 20:30

"...панелен блок, скърца, тресе се при земетресения, хората временно излизат от блока, после пак влизат. Въпросът е да се учим от грешките и да вадим поуки от тях..."

Още сега влезте в един от първите панелни блокове, изчакайте да се разтресе, вижте как хората излизат и бъдете сигурни, че никой ценящ живота си не ще се върне. Е.. ще има зомбита (прекланящи и боготворящи съвършенството и вечността на панелния ви модел :D)... ще има и такива, които просто са спрели да живеят и не ценят живота си заради напредващата им възраст.

09.06 2015 в 19:42

"БСП е един панелен блок"... Шапка Ви свалям, другарю Аспарухов за това сравнение. По-точно от това никой досега не е успявал да опише столетницата. Предлагам на следващия конгрес логото на партията да се промени от червена роза, на червен панелен блок.