Миков: Не може да има коалиция БСП-АБВ

OFFNews 18 август 2016 в 10:40 7198 3

Не може да има коалиция БСП - Лява България - АБВ. Очевидно е, че става въпрос за преразглеждане на коалицията по повод на президентските избори. 

Това заяви по БНТ бившият лидер на БСП Михаил Миков, който си направи отвод преди гласуването за кандидат за президент на партията вчера. По думите му изборът на ген. Румен Радев е бил предрешен. 

"Смятах, че резултатът ще бъде такъв, какъвто се получи вчера при тайното гласуване. Имаше явно заемане на страна", каза Миков. 

В понеделник и омбудсманът Мая Манолова се отказа от надпреварата с мотива, че има "задкулисни договорки". Миков коментира, че върху нея е имало натиск да се откаже. 

"За тези, които са посветени в работата в БСП, преглеждайки географията на тази номинация(на ген. Радев - бел. ред.), става ясно, че това не е заради познаване, заради популярност. И това тепърва ще създава проблем в кандидатпрезидентската кампания. По-скоро е чрез въздействие от определени кръгове в ръководството. Разбира се и със заемането на страна от председателя Нинова, която лично застана зад тази номинация", допълни Михаил Миков. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17898

2

кикимора

18.08 2016 в 13:45

Мико, Мокооо, докато спа и Курнелия се фръцкаше като декоративно петле, Гоце ви взе на абордаж.
Няма вече лява партия в България. Има търгаши, лобисти на разни увехнали величия, и шушумиги от далечния ъгъл на трапезата.
 
X

Подкастът на OFFNews