Миков: Моделът на БСП е изчерпан

OFFNews Последна промяна на 29 ноември 2014 в 09:42 4421 2

Михаил Миков

„Много неща - и политически, и организационни трябва да се направят в БСП. По-голяма политическа активност в посланията, отговори на проблемите на по-голямата част от гражданите на България, социални проблеми, проблеми на ежедневието и на пътя на развитието на България".

Това заяви председателят на Българската социалистическа партия пред медиите в Плевен.

Според Миков партията в момента продължава същия модел, който обаче е изчерпан и обострен от кризата, което е направило и хората чувствителни към него и е станало причина под 50% от хората да гласуват на последните избори.

Той добави, че затягането на редиците в БСП е необходимо да се случи навсякъде и посочи, че предстои уточняване на членския състав, електронизация на членството, като БСП щяла да стане първата партия в страната с реално електронно членство, което ще подобри комуникациите вътре в партията.

"Има хора в БСП, които смятат, че изявата им по вътрешнопартийни въпроси ги прави интересни за обществото и популярни в партията", каза Миков и коментира, че тези хора не само, че не са популярни в партията, но и нанасят удари върху нейното влияние.

"Вместо днес да говорим за проблемите на хората, пълним страниците на вестниците с проблемите на един или друг деец на БСП или с вътрешнопартийни теми, които не е лошо да коментираме, но на партийните форуми."

Миков отбеляза, че партийните членове имат своята оценка и тези дейци, които смятат медийните си изяви за най-важното грешат, защото не чуват гласа на обикновения партиен член.

"Аз искам да чуя хората. Имаме всякакви проблеми, но аз искам те да кажат какво мислят за причините за състоянието на партията и тяхното виждане за пътищата за излизане", каза още Миков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.11 2014 в 14:55

Трябва да си много, ама много тъп,моето момче! И бая си се позсилил с това " homo sapiens",ако разбира се знаеш какво означава това. По всичко изглежда,че засега си достигнал само до "homo erektus".Доказателство,че при тебе еволюцията предстои!

29.11 2014 в 10:23

Охлюв, спомняш ли си, как миналата година те освирках насред Габрово ?
Още тогава ти крещях в лицето, че си пътник, ама не ми повярва.Сега видя ли, какъв хуй изяде?

Смърт вами, мама ви путиноидна !!!