Манолова ще съди и ''кафявия канал на правителството''

В БСП избират лидер, но няма да позволя процесът да се свързва с мен или с „Изправи се.БГ", каза тя

OFFNews 09 юни 2020 в 18:39 2938 0

В БСП има избор на лидер, но този процес няма да позволя да се свързва с мен и с Изправи се.БГ. Стоим достатъчно далеч от всяка една политическа сила. Откровена небивалица е твърдението на кафявия канал на правителството за проведена среща с лидера на БСП Корнелия Нинова.

Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ" Мая Манолова пред журналисти в Плевен, където се срещна днес следобяд с представители на малкия бизнес, автоинструктури и таксиметрови шофьори.

Борисов да отговори на скандала със земеделския си министър, къщата на пиара си и скандала с Алепу, където проектант на „подпорната стена" е съпруг на министър на Борисов, вместо придворната медия на правителството да разпространява фалшиви новини за мен, категорична беше Манолова.

На въпрос дали ще съди сайта, разпространяващ фалшиви новини за нея, председателят на „Изправи се.БГ" заяви, че ще съди сайта и Валери Симеонов относно твърденията им за финансирането на предизборната кампания на Манолова и внушенията за купуване на гласове.

Самият Борисов, който сам не смее да излезе срещу мен, използва целия си придворен антураж за скалъпени истории. С Борисов ще се видим в съда за лъжите му, през ноември. Той ще бъде осъден заедно с придворните му медии, категорична бе тя и напомни, че е завела делото още по време на изборите, а заседанието още не е насрочено.

В Плевен Манолова представи Националната програма „Работа за всеки", която обхваща 200 000 нови работни места до края на 2021 г., както и мярката за безплатни детски градини и ясли за всички деца. Те са част от плана на Манолова с 19 мерки за следващите 19 месеца контра COVID-19 за бързо излизане от кризата и създаване на нови работни места.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови