Манолова: Ако получа номинация за шеф на БСП, ще я приема

OFFNews Последна промяна на 05 юли 2014 в 14:38 4426 23

Снимка bsp.bg

Ако получа номинация за председател на БСП, ще я приема, заяви пред агенция "Фокус" заместник-председателят на Народното събрание Мая Манолова.

Тръгваме на избори с нов председател, с нова енергия и с амбицията за победа. Това е шанс за промяна за стабилизиране на БСП, за спечелване на повече доверие, енергия, нови хора, заяви Манолова.

Има достатъчно време до изборите, за да покажем ново лице и да съберем допълнителна подкрепа, добави тя.

Ние сме най-демократичната партия, в която членовете и симпатизантите на БСП решават, ще има номинации. Надявам се, че ще има честно състезание. БСП има ярки, разпознаваеми и харесвани от хората лица. Би било добре те да влязат в едно честно състезание, това ще даде допълнителна енергия, каза още Мая Манолова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.07 2014 в 15:43

алоуууУУУ!! КЪДЕ Е ХАЛТУРАДЖИЯТА МАЙОР ДЕЯНОВ ОТ "НА ЧЕТВЪРТИ КИЛОМЕТЪР" И ПРЕХВАЛЕНАТА ОТ НЕГО (ПО ПОРЪЧКА, BIEN ENTENDU :))ТЪПАНАРКА ДОСТЕНКА! НАЛИ БЕШЕ МНОГО УМНА МНОГО ЦЕННА ЗА ЛЕВИЦАТА, МНОГО ОБИЧАНА ОТ ЕЛЕКТОРАТА?!? АМИ ПРИЕМЕТЕ Я В БСП-ТО ОБГРИЖЕТЕ Я "КООПТИРАЙТЕ" Я ЗА ЧЛЕН, ВЛАГАЛИЩЕ, СКРОТУМ ЗА КАКВОТО ЩЕ ДА Е РЪКОВОДНИЯ ВЕНЕРИЧЕСКИ ОРГАН НА СРАМНАТА ПАРТИЯ! ЛЕКЕТА!
...ДАНАИЛОВ, СТАНИШЕВ, СУХАТА КУРАБИЯ, ОНАЯ ДЕТО НЕ СИ МИЕ РЪЦЕТЕ КАТО ПИКАЕ, И НАПРАВИ ЗАШЕМЕТЯВАЩА ПАРАБОЛА ОТ МЛАДЕЖКОТО СДС ДО МИНИСТЪР НА БСП - С "МЕЖДИННИ КАЦАНИЯ" КОЙ ЗНАЕ НА КОЛКО 'УЯ - "ТАНЧЕТО" ПЛАЖНАТА; ТЪПАТА МАЯ, ДЕТО СТО ПЪТИ И КАЗАХ, ЧЕ: А. ДА ФАЩА КАФЕТО С ДРУГАТА РЪКА:)) Б. ЩЕ Я ПОХАРЧАТ! ...ДРУГАТА ПАСТЪРМА КОРНЕЛИЯ, И ТЯ КОЙ ЗНАЕ КОЛКО "МЕЖДИННИ КАЦАНИЯ" Е КАЦАЛА ПО МАРШРУТА НАГОРЕ:))... ВСЕ ИДИОТИ И ИДИОТКИ - Р-ОВЧО, ДРУГИЯ БУРАТИНО НА ИКОНОМИКАТА, ГЕНЧЕВ, ХА-ХА, "ПРОФЕСОР" ПО ИКОНОМИКА, ВСЕ ОТПАДЪК, СКРАП, БОКЛУК, ПЛАВЕЙ И ПОМИЯ! МИРИЗМА НА СЕРОВОДОРОД СЕ НОСИ ОТ БСП -ТО. МИРИЗМА НА ИЗПРАЖНЕНИЯ И СМРАД!

ТЕЗ ДЕТО БОЯДИСАХА БОЛШЕВИЧИЯ ОЛТАР ПРЕД ПОЗИТАНО В РОЗОВО СГРЕШИХА!! ТРЯБВАШЕ В ЛАЙНА ДА ГО ОМАЖАТ!

06.07 2014 в 17:47

Ако получиш един кол би ли си го завряля от зад,червена кукумявке!!!!!!

05.07 2014 в 23:37

Ох. Хайде, номинирайте я. Подкрепете я там който трябва, Великов, вива, всички червени тролове. И да я закриваме най-после тази партия на крадите и мошенниците.

05.07 2014 в 22:40

Тия направо ме съсипват от смях. С кюстендилската правна школа на този червен крокодил съвсем ще се самозатрият, горките...

05.07 2014 в 21:23

Много добре ще се получи, ако Манолова стане шеф на БСП. Това ще напомня на всички нормални хора за Костинброд, за отказа на Манолова да отговори дали е подала сигнала в прокуратурата, а оттам и за кого не трябва да гласуват за нищо на света.

05.07 2014 в 20:24

Глаева президент ....на БСП и ПЕС!!! УРААА! На миналите избори 15% на следващите 2% и след година още 10 пъти по-малко!

Урааа!!! Само БСП!

Днес е хубав ден за лявото в България! Шанса БСП да се самозакрие се увеличи експоненциално, има шанс да не прескочат 4-те процента! Ще има нова истинска лява партия може би?

05.07 2014 в 20:10

СЕСТРА ГАЛЕВА е най-добрия кандидат.
Само изборното законодателство
не й е силна страна.

Но този недостатък СЕСТРА ГАЛЕВА компенсира с други свои качества.
Например много е силна в конспирацията.
Особено в раздела Костинбродска конспирация!!!

Друга много сисна страна на СЕСТРА ГАЛЕВА
е защитата на ПРАВАТА и СВОБОДИТЕ на СВОДНИЦИТЕ!!!
В тази сфера СЕСТРА ГАЛЕВА е незаменим експерт
от световна, даже и национална величина!!!

За тези които са пропуснали
някои от изявите на ГАЛЕВА препоръчвам:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B0_%D0%92%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%BE_1


05.07 2014 в 19:24

За този пост преди всичко трябва МОРАЛ!!!!!

05.07 2014 в 16:20

А дано получиш номинация.Бат Бойко само тебе не те е бил на избори.Миналата година и с манипулацийката Костонброд ви би като маче в дерек!

05.07 2014 в 15:52

А дано ! Тоя фейл ше е по епик и от на Станишев :D Гоце ще ви отнесе кат куцо пиле домат ако се случи тва :D Ебати кокошката на две магарета сено не мой раздели, на БСП шеф ше става, ти добре ли си ма кукумявко !