Станишев лансира Стойнев за заместник-председател на БСП (обновена)

OFFNews Последна промяна на 05 юли 2014 в 13:26 6999 14

Снимка bsp.bg

Националният съвет на БСП гласува с пълно мнозинство предложението на Сергей Станишев Драгомир Стойнев да стане член на Изпълнителното бюро и зам.-председател на Националния съвет на партията.

По право в бюрото влизат и новоизбраният председател на ПГ на КБ Атанас Мерджанов, председателят на софийската организация Калоян Паргов, който влиза на мястото на предшественика си Анна Янева, както и младежкият лидер Вероника Делибалтова на мястото на Явор Гечев.

Ако получа номинация за шеф на БСП, ще я приема, каза на пресконференцията след заседанието на Националния съвет на партията Драгомир Стойнев.

За мен Драгомир Стойнев категорично е една от най-перспективните млади фигури в БСП. Един от министрите в този кабинет, който наистина е човек с кауза, визия и позиция, която отстоява публично, на база на нашите приоритети и ангажименти, обяви Станишев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.07 2014 в 11:07

09, То и лидера на Северна Корея е учил в Швейцария, но образованието не е от значение когато си под управлението на Москва. В Кремъл искат подчинение а не мислене.

10.07 2014 в 15:44

алоуууУУУ!! КЪДЕ Е ХАЛТУРАДЖИЯТА МАЙОР ДЕЯНОВ ОТ "НА ЧЕТВЪРТИ КИЛОМЕТЪР" И ПРЕХВАЛЕНАТА ОТ НЕГО (ПО ПОРЪЧКА, BIEN ENTENDU :))ТЪПАНАРКА ДОСТЕНКА! НАЛИ БЕШЕ МНОГО УМНА МНОГО ЦЕННА ЗА ЛЕВИЦАТА, МНОГО ОБИЧАНА ОТ ЕЛЕКТОРАТА?!? АМИ ПРИЕМЕТЕ Я В БСП-ТО ОБГРИЖЕТЕ Я "КООПТИРАЙТЕ" Я ЗА ЧЛЕН, ВЛАГАЛИЩЕ, СКРОТУМ ЗА КАКВОТО ЩЕ ДА Е РЪКОВОДНИЯ ВЕНЕРИЧЕСКИ ОРГАН НА СРАМНАТА ПАРТИЯ! ЛЕКЕТА!
...ДАНАИЛОВ, СТАНИШЕВ, СУХАТА КУРАБИЯ, ОНАЯ ДЕТО НЕ СИ МИЕ РЪЦЕТЕ КАТО ПИКАЕ, И НАПРАВИ ЗАШЕМЕТЯВАЩА ПАРАБОЛА ОТ МЛАДЕЖКОТО СДС ДО МИНИСТЪР НА БСП - С "МЕЖДИННИ КАЦАНИЯ" КОЙ ЗНАЕ НА КОЛКО 'УЯ - "ТАНЧЕТО" ПЛАЖНАТА; ТЪПАТА МАЯ, ДЕТО СТО ПЪТИ И КАЗАХ, ЧЕ: А. ДА ФАЩА КАФЕТО С ДРУГАТА РЪКА:)) Б. ЩЕ Я ПОХАРЧАТ! ...ДРУГАТА ПАСТЪРМА КОРНЕЛИЯ, И ТЯ КОЙ ЗНАЕ КОЛКО "МЕЖДИННИ КАЦАНИЯ" Е КАЦАЛА ПО МАРШРУТА НАГОРЕ:))... ВСЕ ИДИОТИ И ИДИОТКИ - Р-ОВЧО, ДРУГИЯ БУРАТИНО НА ИКОНОМИКАТА, ГЕНЧЕВ, ХА-ХА, "ПРОФЕСОР" ПО ИКОНОМИКА, ВСЕ ОТПАДЪК, СКРАП, БОКЛУК, ПЛАВЕЙ И ПОМИЯ! МИРИЗМА НА СЕРОВОДОРОД СЕ НОСИ ОТ БСП -ТО. МИРИЗМА НА ИЗПРАЖНЕНИЯ И СМРАД!

ТЕЗ ДЕТО БОЯДИСАХА БОЛШЕВИЧИЯ ОЛТАР ПРЕД ПОЗИТАНО В РОЗОВО СГРЕШИХА!! ТРЯБВАШЕ В ЛАЙНА ДА ГО ОМАЖАТ!

07.07 2014 в 22:22

Мастър Стойнев, но госпожица Манолова ще ревнува ако ти станеш председател? А тя толкова иска да заеме почетното място на великият строител на светлото социалистическо бъдеше, и понастоящ еврокомисар и най-виден представител на РепБГН в Европарламента? И тази нежна, очарователна и всеотдайна на светлото дело социалистка, ще изпита силната мъка на загубата от съревнованието за поста, ако тя не бъде избрана? А казват, мъжете трябвало да сме кавалери! Аз по принцип съм. Жените винаги са с предимство! Даже им отстъпвам място в автобуса и тролея. Ами да? Ние не сме по-малко французи от парижани и софиянци...ако софиянци са кавалери де? Щото такива попържни съм чувал там, че ние провансите можем да хълцаме от възторг и завист... Впрочем, за мен е без значение кой ще е лидера на БСП, просто защото който и да е аз няма да видя никаква полза в личен и общественн план от това сигурен съм! Имахте един почтенн кандидат за Президент бае Иво Атанасов, чудно защо все го игнорирате елита и други като него, а има почтенн вид човека, буди доверие? Не агитирам, просто любопитство! Вашта партия си знае кои ще я яхат и стрижат и доят! А там случайни няма. Любопитно ми е не какво става в БСП, а какво става в ЕК? Защото и там има рокада. Интересно ми е, какво ще доведе като промяна и в общият живот смяната фиктивно на бат Серго дали с теб или с Манолова сан или друг? Впрочем винаги тия пленуми са ме карали вътрешно да се усмихвам, не че ми е смешно. Просто се чудя колко много общи напълно ненужни по конкретни житейски дейности думи може да изръси един партиен член? Певците не пеят толкова за репетиции.... Колко безполезни пари се прахосаха за да съществувате абсолютно ненужни паразити като партийни секретари и друга номенклатура? Ето това е проблема тук - паразити много, пчели малко. И затова е фалит... И нямам обяснение дали ви харесват тия партийни локуми или наистина просто е заразително?

06.07 2014 в 23:28

Само така, Серж! Искаме тотална ликвидация на БСП!

05.07 2014 в 21:54

ПРИЛАГАМ СПРАВКА ЗА СТОЙНЕВ ОТ WIKIPEDIA БЕЗ РЕДАКЦИЯ БЕЗ СЪКРАЩЕНИЯ - ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, СТАТИЯТА ИЗТРИТА!

Драгомир Стойнев

Роден на 6 май в град Триполи. Завършва Сорбоната. За нещастие се връща в България и е народен представител в 41 и 42 Народно Събрание. Бил е личен икономически съветник на Сегей Станишев по време на мандата му и това му се отразява пагубно. Бил е председател на комисията по труда, и социалната политика в 41 народно събрание. От 29 май 2013 е министър на икономиката, енергетиката и туризма на България.
Очевидно много продажен и леко глуповат, съумява да бъде почти чаровен в нелепите си публични изяви като министър. След знаменитата си среща с еврокомисаря по енергетиката Гюнтер Йотингер на 24 април 2014 год е номиниран за НЕЧОВЕК НА ГОДИНАТА. Някои свързват загадъчно предсказание на Ванга с фигурата на Д.Стойнев: "...млад, ограничен и наперен пелтек ще строи тръба, по която ще тече братска любов между народите в двете посоки. Руснак с почти неприлично име ще пази топло място на пелтека във вискока сграда, до кабинета на стария немец с порочната физиономия и гарвановочерна боядисана коса." Да, толкова е просто.

това е

05.07 2014 в 21:30

До 07. А защо не е завършил в любимата на партията Масква? Колко е компетентен го видяхме през изминалата година.

05.07 2014 в 20:22

И при цялото това образование
накрая да измислиш:

РЕ-ЕНДУСТРЯЛИЗАЦИЯТА

Да се смеем ли, да плачем ли?!?!?!

05.07 2014 в 17:27

Драгомир Стойнев:
Образование:

1997-1999 г. – диплом за общообразователно университетско обучение по икономика и мениджмънт от университета Сержи-Понтуаз, Франция
2000-2001 г. – бакалавър по икономика от университета Париж Х Нантер, Франция
2001-2002 г. – магистър по икономика от Университета Париж 1 Пантеон – Сорбона, Франция
2007 г. – специализация по модернизация на държавната администрация на персоналния мениджмънт във Федералната академия по публична администрация, Германия
2007 г. – специализация по разработване и оценка на обществени политики във Висшето училище по публична администрация, Франция
2011 г. – специализация по глобално икономическо сътрудничество и възстановяване към Департамента за държавния бюджет за образование и културни дейности, САЩ
Владее френски, английски и руски езици
Ще добавя, че в тези училища учат бъдещи държавници във Франция.

05.07 2014 в 17:11

Много добре се развиват нещта... на съсела явно не му стигнаха сили да е унищожи тая партийка, но Стойнев е титан .. на простотията и малоумието. Ще е справи! Истината е че ръководството на БКП който и да изберат все тая - всички са за разстрел.

05.07 2014 в 14:41

Аз пак не мога да разбера дълбочината на мисълта на мозъчния тръст на БСП. Преди половин часа новината беше,че Станишев подава оставка на 27 юли ,а сега излиза,че замазва очите на хората с един зам председател,а самият той няма намерение да слиза от трона.
Ей, социалистчетата , я се разберете какво искате и какво ще правите ,че вече приличате на маймуни в зоологическа градина.