Quantcast

Мая Манолова: Сидеров не ни подкрепя

OFFNews Последна промяна на 08 януари 2014 в 08:45 19054 27

Мая Манолова в студиото на Нова телевизия
Мая Манолова в студиото на Нова телевизия

Волен Сидеров не е невръстното дете на парламента, така че, аз, като зам.-предеседател да отговарям за неговите действия. Той е лидер на партия, която събра над 400 хил. гласа.

Това каза в ефира на Нова зам.-председателят на парламента Мая Манолова. Тя коментира инцидента с лидера на "Атака" и депутати на летището във Варна. 

Манолова обясни, че не толерира поведението на Сидеров. 

"Има правила, които не бива да се нарушават от всички граждани, независимо какво е имотното им състояние и каква позиция заемат. Аз смятам, че подобно поведение е недопустимо. Няма как това да бъде толерирано", коментира Манолова и обясни, че към момента прокуратурата и МВР са показали, че са направили всичко необходимо по случая.

"Едва ли някой се съмнява, че главният прокурор Сотир Цацаров ще направи компромис в този случай. Той вече е искал имунитета на депутати от различни парламентарни групи", каза Манолова.

Тя обясни, че ако от нея зависи решението за имунитета на Сидеров, тя ще иска да се запознае първо с фактите, които прокуратурата е събрала. Манолова смята, че по случая има две гледни точки - на пострадалите, и на Сидеров.

Мая Манолова не видя връзка в случая с Волен Сидеров и кворума в парламента. Тя обясни, че в Народното събрание има 240 депутати, които са длъжни да ходят на работа. Тя каза още, че всички партии в парламента носят отговорност за това дали той ще работи или не. "Аз мисля, че хората не приемат блокирането работата на парламента. Никога не съм влизала в допълнителни договорки за това кой ще влезе в пленарна зала. Според мен те са длъжни да дойдат на работа, защото ще се обсъждат важни за българските граждани теми", обясни Манолова.

Тя каза още, че Волен Сидеров по никакъв начин не е подкрепял мнозинството в парламента. "Дали една партия подкрепя властта се вижда от няколко важни гласуания", коментира тя и посочи гласуването за съставяне на правителство и при вотовете на недоверие. 

По отношение на изказването на Сидеров, че трябва да бъде гледан като стайно цвете, тя обясни, че обръщението е било по-скоро към депутатите от ГЕРБ.

По отношение на скъпите пътувания на Сидеров Манолова коментира, че тя не спи в луксозни хотели, защото не може да си позволи подобни разходи. Зам.-шефът на парламента обясни още, че има компетентни органи, които могат да проверят какви пари са харчени при тези пътувания. С поведението на Сидеров пък може да се заеме комисията по парламентарна етика в парламента. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.01 2014 в 18:36

Колеги форумци - подозренията ми се потвърждават!Току що излезе информация, че михата е дал две седмици на болен да мисли!хахаха Хак да е на всички които негласуваха, а бяха на гъби или риба!Колкото до "проВесора" балкански не му обръщайте внимание - мисля, че или не гочетат мислещите хора 8или не го вземат на сериозно!хахаха

08.01 2014 в 18:24

И на мен ми се струва, че червените ще смачкат бнещата с помощта на верния си кадър тостолобоФФФ!Мисля така защото тонито кутеффф/путеффф/ изказа мнение, че трябжвало да почакат ненормалника боленчо сам да поиска сваляне на имунитета си при положение, че болен каза че няма да го направи!А аз бих искал да попитам толстоложбоФФФФФ защо иска имунитета само на болен след като има сигнали за прояви на насилие и от другите му ненормалници, които са били там - чучолина, гаджева и т.н.!?Оитам и отговор не чакам!хахаха

08.01 2014 в 16:26

Каква народна любов само НАГЛИТЕ-6 нямат очи да я видят и уши да я чуят ! Безсрамници време е за тоягите !

08.01 2014 в 15:19

Няма морална норма, която другарите не са готови да потъпчат и няма толкова уважавана и ценена от тях личност, която да не са готови да хвърлят на кучетата, за да си запазят властта. Затова завинаги ще бъдат мразени от всеки достоен и интелигентен човек. Фактът,че тази проститутка е зам шеф на Парламента доказва думите ми.

08.01 2014 в 13:34

Как популистки се държи тая сестра галева.Ще скатаят боленчо сидеров.ще заплашат полицая с уволнение и да си трае.

08.01 2014 в 11:40

Болен е патриот колкото Балкански е професор.

08.01 2014 в 11:33

Балкански, че как да го нарекат Сидеров, като си е простак? Той да не би да се обижда, като му казват истината в очите???

08.01 2014 в 11:07

Не можах да разбера,защо изчезна коментара ми,още преди да го допиша?

08.01 2014 в 11:03

Семетоооо, от семето на Сидеров се пръкна вашето правителство, гуша Мая. А номерата дето "не ви подкрепял" ги пробутвайте на дебилите и приматите по тлв Алфа и първичните партийни организации на БСП/БКП.

08.01 2014 в 10:57

Сестра Галева пак лъже като дърта представителка на малцинствата. То никой не очаква друго.