Николай Слатински: Ще се извини ли БСП, че управлява с гласа на фашизоид и социопат?

Николай Слатински Последна промяна на 07 януари 2014 в 19:05 9639 19

проф. Николай Слатински

Френското посолство ще получи извинение.

Но ще получим ли извинение ние, една нормална и демократична част от българското общество?

Ще получим ли извинение от онази не-съвсем-нормална част от нашето общество, за това, че изпраща вече на няколко пъти в парламента фашизоид и социопат, както и от ръководството на сто и повече годишна партия, което управлява с гласа на този фашизоид и социопат?!

Твърде непоносимо става за нас това морално изтезание, на което сме подлагани само защото сме по-малко от останалите, които явно нямат против да търпят това морално изтезание и нататък...

Текстът е коментар на проф. Николай Слатински на стената му във Фейсбук

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.01 2014 в 14:16

Хей,Слатински ти си едно говедо!
Нали беше седесар,виновен си много по-вече от Сидеров за положението в България,курва такава!

08.01 2014 в 11:36

И да се извини, както Станишев се извини на Местан, какво променя това?! Истинският проблем е какво избираме, кого избираме, как избираме

08.01 2014 в 11:16

БСП не е виновна за да се извинява на когото и да било затова че в Народното събрание има един или повече фашизоиди, точно така, както и българския народ като цяло не е виновен и не дължи никому извинения, че в неговите редици има хора с поведение, което не съответства на морала на това общество.

08.01 2014 в 11:15

БСП=ДПС=Батака

Който гласува за БСП и Батака е фес и блюдолизец. Какво по-ясно от това?

08.01 2014 в 11:05

БСП не е виновна за да се извинява на когото и да било затова че в Народното събрание има един или повече фашизоиди, точно така както и българския народ като цяло не е виновен и може да се счита за виновен, че в неговите редици има хора с поведение, което се съответства на морала на това общество.

08.01 2014 в 09:20

Не е важно кой е и какъв е бил Слатински. Същественото е, че написаното от него е ВЯРНО.
КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВОЛЕН СИДЕРОВ, НЕЗАВИСИМО ОТ ЧАДЪРА, КОЙТО МУ ОСИГУРЯВА ПОСОЛСТВОТО НА ЕДНА РЕКЛАМИРАЩА СЕ КАТО "ДЕМОКРАТИЧНА" ДЪРЖАВА, ДА БЪДЕ ПОСТАВЕН КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО - В ЗАТВОРА. СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ПРИДРУЖАВАЩАТА ГО ШАЙКА ВО ГЛАВЕ С ..ПУТАТКАТА ГАДЖЕВА И ..ПУТАТА ЧУКОЛОВ

08.01 2014 в 08:51

Какъв е тоя палячо? От какво, впрочем, се издържа този човек?

08.01 2014 в 04:10

Това лице от седесар се изметна, смени боята и отиде да служи на комунистите. Вероятно поради някакви скрити зависимости от ДС. Сега се загрижил дали жабарите ще получат извинение?

Ами точно французите трябва да се извиняват на българите заради фирми като Веолия, които дори са изгонени от Париж, обаче продължават да тормозят българските потребители с все по-високи цени и все по-ниско качество на услугите.

08.01 2014 в 01:18

Слатински,
Тук ти е мястото, в жълтата преса, в онлайн парцалите на интернет.

Я сега попитай френското посолство ще се извини ли за командосите приземили се в .....България /те, българските селяни лично им приеха извиненията, но след як бой на франсетата/.
ще се извини ли оня френски чукундур, който го отзоваха французите, след намеса му във вътрешните работи на България.
ДА, замина си горкия без орден Стара планина и сега е в трета глуха дипломатическа.
Ще се извини ли френското посолство за нарушаването на правата на т.н. български роми, натоварени и експулсирани от франция (не случайно я пиша с малка буква, там са новите фашисти на Европа), като евреи към концлагер.

Аман от гъзолизци като теб.

08.01 2014 в 00:16

в бсп няма хора със съвест, не разбрахте ли? този психопат трябва да бъде отстранен чрез съд и затвор или чрез куршум, друг начин не виждам. няма ли достоен човек да свърши това?