Възродителен процес над Волен Сидеров!

Владимир Йончев Последна промяна на 07 януари 2014 в 19:36 23126 26

Снимка Булфото

Новината, че Волен Сидеров пак се е напил като говедо и се е държал като свиня изобщо не ме потресе.

На него самолетите не му влияят добре, колчем се вдигне нависоко и му се разхлопва дъската - нали помните как беше арестуван на летището във Франкфурт за скандал със стюардеса.

Изобщо не ме потресе и това, че с цялата си парламентарна група се беше опитал да избомби ресторант в Брюксел и да се изнесе, без да плати сметката. Какво по-националбългарско от това, съвсем в стила му е.

Не ме изненада и че заедно с депутатите си замервал белгийските сервитьори с тапи. Та нали и скандалът с германската стюардеса беше за това, че я замервал с храна.

Но няколко неща в неговата светла личност не мога да разбера и са ми интересни.

1. Защо след като замерял сервитьорите с тапи, той и/или сътрапезниците му от "Атака" са отишли специално да залеят палачинките с олио? Културологът Ивайло Дичев предположи във Фейсбук, че това вероятно е някакъв прабългарски обичай, с който трябва да се гордеем. Дичев обаче е културолог, а аз мисля, че психиатрите трябва да кажат...

2. Много ме интересува кой е психиатърът, издал медицинското, въз основа на което МВР е издало на Сидеров разрешение да носи оръжие. Питахме МВР по Закона за достъп до обществена информация. МВР отказа да ни отговори, защото тази информация не била общественозначима. Сега се съдим за правото да получим тази незначителна информация.

Третият интересен въпрос се роди днес, като разбрах, че Волен искал да прави възродителен процес на местностите из варненско. Не че един негов талибан не се опитваше да прекръсти Генка Шикерова на Захариева, но се запитах възродителният процес включва ли и Волен Сидеров?

За фамилията е ясно - предателски гръцка е. Българската е Желязков.

Въпросът е дали и името Волен е гръцко? В гръцкия звукът Б по някое време преминал във В. Затова наричат страната ни Вулгариа.

Кажете моля, на мен, националиста, как да наричаме тоз депутат - Волен Сидеров или Болен Желязков.

Време е да направим този Възродителен процес.

Ако не, поне официално да пишем партия "Юруш" вместо "Атака".

То така и така златното пръстче на юруш-башията крепи правителството на ДПС. Но това е от патриотизъм, както вече разбрахме.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.01 2014 в 16:00

Алооооу, драскачите на подобна помия, я се покажете да видим вие какви спортни натури сте, щом обвинявате Сидеров,че бил алкохолик.
А, бе, неграмотни мърли и мърльовци , изсипани тщфлеци и куросмукачки на медийни шефове, Сидеров се съблече и показа мускулесто и здраво тялои,а такова тяло не се поддържа с алкохол. Такова тяло се поддържа с постоянство, труд, диссциплина и въздържание. Ама, как да знаете това, като по-тежко от пишка на началник не сте вдигали.
Даже имената си не пишете под помията, която драскате .
Смешници.

12.01 2014 в 12:28

До християнин. Какъв християнин си след като подкрепяш единствената причина, етническата мюсулманска дпс да е на власт реално без нито един от юруш да е във властта? Какъв християнин си когато подкрепяш коалиция с комунисти , гонили и отричали в цялата си история християните ? Какъв християнин си след , като защищаваш лице , а бих казал задни, малтретиращ съвсем безпричинно жена, при това официален представител на приятелска страна ? Християнин си колкото сатаната, а бих добавил и червен боклук.

12.01 2014 в 10:11

Това говедо Йончев-само говедо може да знае как изглежда като се напие-отдалеч си личи,че преразказва изфабрикуваните злословия против титана на българщината В.Сидеров!Що се касае до гносеологията/семантиката на Волен-по ми прилича да произхожда от свободен, независим, а не от подлога,приспособленец или да речем опортюнист!А Сидер/ов да допуснем,че е потомък на хайдутина Сидер-войвода? Надали последният е бил с гръцко потекло!
Останалите във форума група "ръкарови", които си правят майтап с този велик българин и нововъзрожденец и верните му сподвижници в АТАКА нека да премислят дали си струва да продават родината и рода си заради политически пристрастия и/или вестникарски внушения?

10.01 2014 в 23:21

Истината е, че Болен е гей... Чуколов е любовникът му. Познавам Чуколов от 25 години... Още едно време си падаше по мъжката любов

09.01 2014 в 22:33

Уважаеми Dundaky,

Олио са произвеждали още древните траки, само че не от слънчоглед, а от орехи.

За всичко останало сте прав.

09.01 2014 в 21:19

Г-н Йончев, разбира се не е прав в повечето констатации.
Първо, Волен не се напива като говедо, а като “патриот”. Това превръща тривиалното напиване в “патриотично дело”, а пияният не се държи като свиня, а като “хъш”, който се бори за освобождението ни от “колониалното робство на Запада “.
Второ, самолетите са най-доброто място за Волен, който колчем се вдигне нависоко и му се вдига и нивото на “биполярното афективно разстройство”, в което перманентно състояние е “дарен” от едни Висши сили. Т.е. за благото на нацията, чийто безценен слуга и радетел е Волен, се налага да бъде командирован на някоя орбитална станция заедно с някой “колонизатор”( франсе, янки, макаронаджия и др. ) за допълнителен стимул.
Трето, “специалното” заливане на палачинки с олио е нищо повече от демонстрация на изтънчените кулинарни вкусове на Волен и безкористното им споделяне с цел обогатяване на менюто и безкомпромисното им налагане в националната кухня на безпросветните варвари в Брюксел сега, а по-късно и в други европейски столици.
Четвърто, направо съм потресен, дори разтърсен от нетактичното отношение на Владимир Йончев с въпроса “кой е ПСИХИАТЪРЪТ, издал медицинското, въз основа на което МВР е издало на Сидеров разрешение да носи оръжие.” Грубо и недопустимо е погазен духа на българската поговорка “ В къщата на обесения не се говори за въже”. Йончев си е позволил да говори дори не за “въже”, а направо за “бесило”.
И накрая, но не и за последно, това с имената, названията, термините, и като цяло “чуждите думи в българския език” е твърде голяма тема и не бива да се ограничава с имената на един човек, дори и спорна личност.

09.01 2014 в 20:04

2/3 от текстовете на OFFnews за по-лесно могат да започват с мото "Сидеров е лош". Дори и за девиз на сайта може да се използва.

Голяма мисия – разобличаването на едно дребно човече до хипертрофирани карикатурни размери, които правят подобно гьобелсова пропаганда не само антипродуктивна, но и смешна.

Йончев това си го знае, ама е принуден да се съобразява с ГЕНЕРАЛНАТА ЛИНИЯ. Който плаща, той поръчва музиката. И текстовете.

09.01 2014 в 19:52

Важното е,че на Волен не му пука от измислени журналистчета.

09.01 2014 в 14:21

"да залеят палачинките с олио? Културологът Ивайло Дичев предположи във Фейсбук, че това вероятно е някакъв прабългарски обичай..."

По време на прабългарите не е имало олио - слънчогледът е внесен от Америка.
Вероятно става въпрос за съвременен ямболски селски обичай, изпълнен ГСП (Груба Селска Проява).

09.01 2014 в 02:49

Аз пък знам, че Волен значи "воля ленина", демек на ленин волята. Както Владилен е съкратен вариант на трите му имена.