Възродителен процес над Волен Сидеров!

Владимир Йончев 07 януари 2014 в 19:36 23795 26

Снимка Булфото

Новината, че Волен Сидеров пак се е напил като говедо и се е държал като свиня изобщо не ме потресе.

На него самолетите не му влияят добре, колчем се вдигне нависоко и му се разхлопва дъската - нали помните как беше арестуван на летището във Франкфурт за скандал със стюардеса.

Изобщо не ме потресе и това, че с цялата си парламентарна група се беше опитал да избомби ресторант в Брюксел и да се изнесе, без да плати сметката. Какво по-националбългарско от това, съвсем в стила му е.

Не ме изненада и че заедно с депутатите си замервал белгийските сервитьори с тапи. Та нали и скандалът с германската стюардеса беше за това, че я замервал с храна.

Но няколко неща в неговата светла личност не мога да разбера и са ми интересни.

1. Защо след като замерял сервитьорите с тапи, той и/или сътрапезниците му от "Атака" са отишли специално да залеят палачинките с олио? Културологът Ивайло Дичев предположи във Фейсбук, че това вероятно е някакъв прабългарски обичай, с който трябва да се гордеем. Дичев обаче е културолог, а аз мисля, че психиатрите трябва да кажат...

2. Много ме интересува кой е психиатърът, издал медицинското, въз основа на което МВР е издало на Сидеров разрешение да носи оръжие. Питахме МВР по Закона за достъп до обществена информация. МВР отказа да ни отговори, защото тази информация не била общественозначима. Сега се съдим за правото да получим тази незначителна информация.

Третият интересен въпрос се роди днес, като разбрах, че Волен искал да прави възродителен процес на местностите из варненско. Не че един негов талибан не се опитваше да прекръсти Генка Шикерова на Захариева, но се запитах възродителният процес включва ли и Волен Сидеров?

За фамилията е ясно - предателски гръцка е. Българската е Желязков.

Въпросът е дали и името Волен е гръцко? В гръцкия звукът Б по някое време преминал във В. Затова наричат страната ни Вулгариа.

Кажете моля, на мен, националиста, как да наричаме тоз депутат - Волен Сидеров или Болен Желязков.

Време е да направим този Възродителен процес.

Ако не, поне официално да пишем партия "Юруш" вместо "Атака".

То така и така златното пръстче на юруш-башията крепи правителството на ДПС. Но това е от патриотизъм, както вече разбрахме.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!