Комунистите зоват за класова съпротива срещу "близнаците" Борисов и Нинова

OFFNews 30 май 2017 в 12:27 4966 1

Снимка Съюз на комунистите в България

"Важното е днес българските работници да видят, че освен Съюза на комунистите в България, в българската политическа система няма друга модерна опозиционна партия, която да работи - неуморно, упорито, всеотдайно - единствено за укрепване на класовия характер на съпротивата срещу силите на злото, мимикрията и лъжата, представлявани от "астралните" политически близнаци Борисов и Нинова".

Това заяви председателят на Съюза на комунистите в България Павел Иванов по време на среща с привърженици в Пловдив.

Според председателя на СКБ дебатът за отнетите граждански, политически и трудови права тепърва предстои - този дебат няма да бъде продължение на правителствена, на парламентарна политика или представителство, а израз на политическата воля на наемните работници в съвременна България.

"Частните капиталистически интереси оставиха България без собствена суверенна национална стратегия за развитие, което дава възможност на политици като Борисов и Нинова да шикалкавят, да лъжат, да си променят мненията си според класовите капиталистически интереси, които те представляват и с които търгуват" - категоричен е Иванов.

Липсата на реален растеж в икономиката, превръщането на заетостта и на труда в стока, пазарният хаос непрестанно генерират и подхранват противоречия, чието преодоляване не е по силите на системните партии, подкрепящи НАТО и ЕС в Народното събрание - т.е. партиите на политическата мимикрия и лъжа, обявиха още от Съюза на комунистите в България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

1

Лопе де Вега

30.05 2017 в 12:34

Тия па още ли съществуват? Кой ги храни и им купува знамена? Или са заделили от време оно некой откраднат от трудовия народ лев. Например, от моята пенсия?

Поздрав!
 
X

Да помогнем на украинските деца!