Като не можете да направите нищо, ще се сгодим ние - партиите на статуквото

OFFNews 07 септември 2021 в 15:28 14754 5

Снимка архив

"Ще се сгодим ние - партиите на статуквото", заяви Йордан Цонев от ДПС от трибуната на НС.

"Като не можете Вие да направите нещо, ами ние ще го направим", заяви още той. Според Цонев партиите на протеста нито са успели да излъчат кабинет, нито да приемат актуализацията на бюджета.

Изказването му беше посрещнато с ръкопляскане от парламентарните групи на БСП, ДПС и ГЕРБ.

Думите му са по повод днешното гласуване на актуализацията на ДОО и споровете в пленарна зала между протестните партии и ГЕРБ, БСП и ДПС.

"На годежа между ГЕРБ и ДПС, кумове са БСП", заяви Любомир Каримански от ИТН.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12182

3

sawall

07.09 2021 в 19:37

Наглеци! Дори не отричат вече какво целят, корупцията на старите кучета ще намери начин. Ама са и прави, партиите на протеста да вземат да си налягат парцалите, че ще стане както обикновено...

1730

2

Ivan

07.09 2021 в 18:56

Данчо Ментата, вие 12-13 годИн все си бехте сгодени. Въпросът ми е : Кой от вас беше булката? И още ли ще бъде или ще се менкате? Важното е сеир да става! А нас, простотията-кучета ни яли, щом не искаме да се мешаме у вашия секс!

6145

1

kokoten

07.09 2021 в 16:25

Смейте се,ама тия пичове са си прави,няма заради един откровен кретен(за жалост не е само един)да провалиме цяла държава.Два пъти властта му се дава в ръцете и двата пъти се осираше обилно и напоително и не оставяше никакви причини да вярваме,че следващия път ще е различно.Май да ни крадат беше по-добре,пак няма да имаме нищо,ама щеше да е спокойно и щяхме да се забавляваме с Божествения комплекс на Мутрата....сега се поизнервихме и Мутрягата вече нема как да стане Спасителя в ръжта....Жалко,а иде зима и нема какво да се яде...а Продавача на мартеници ще маа пръжки с лук....
 
X

Подкастът на OFFNews