Карадайъ: Ще има различни предстоящи избори и ДПС е готово за тях

ОFFNews 04 юни 2016 в 20:25 4324 2

"Предстоящи избори ще има, да, различни. Това, което видяхме ние и по време на майските събития, и по време на проведените ни областни конференции, ДПС е готово за избори".

Това каза пред журналисти в Русе оперативният председател на партията Мустафа Карадайъ.Той не уточни кои избори има предвид – президентските или евентуални предсрочни парламентарни избори

"Всички онези, които разчитат и имат, най-меко да кажа, въжделение за слабо ДПС - такова нещо няма да се получи", добави Карадайъ, цитиран от БГНЕС.

"Добрата новина за България е, че ДПС е стабилна, консолидирана организация. Независимо кой чрез какви внушения се опитва да си гради имидж, избирателят на ДПС, симпатизантите на ДПС, както през последните 27 години, никога не объркаха ментетата", каза той.

Депутатът коментира и изгонения в края на миналата година от ДПС Лютви Местан с думите: " И балонът им се спука, може би и гумата им се спука, като отиваха на мероприятие".

Карадайъ обясни, че едва 23-24 души са присъствали вчера на събитие на ДОСТ в Медовец. „Някои хора, които се отделиха от нашата партия, се опитваха да внушават, че имат някаква сила. По време на майските събития и особено след Джебел, всички сме свидетели, че тях ги няма. Вчера видяхме, че в Медовец за тяхното мероприятие имаше малко повече полицаи, отколкото бяха самите хора", каза лидерът на ДПС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови