Кадиев: Като биеш всички в Младост и не играеш с ГЕРБ - все някога ти отмъщават

OFFNews 31 януари 2017 в 12:21 4428 3

"Нормална държава" на Георги Кадиев получи вчера отказ за регистрация от Върховния касационен съд, което е окончателно. Днес партията излезе с изявление, в което се казва, че този отказ е смвол на страха от тях.

Ето цялото им изявление:

Формалните мотиви ще ни бъдат предоставени след три дни. Истинските мотиви, обаче, ще останат скрити. А те са, че партиите на статуквото се уплашиха. Те вече тръгнаха да печелят избори и да разпределят партийни субсидии. И не биха допуснали млада партия, която не е част от тяхната корупционна схема, да получи шанс! На подчинение първия път беше съдът, сега - прокуратурата.

Когато не гласуваш за Пеевски, все някога ти отмъщават. Когато вървиш срещу течението в БСП - все някога ти отмъщават. Когато не играеш с ГЕРБ - все някога ти отмъщават. Когато, заедно с гражданите, биеш всички в Младост- няма как да те оставят.

Статуквото се уплаши не от нас, а от символа, който носим. Символът на свободни хора, които не се страхуват, не се продават и не целуват ръка на системата. Тези хора искат само едно - нормална държава! Държава, която е справедлива към всички. Която защитава онеправданите, а не „оправданите“.

Дори никога да не получим регистрация като политическа партия, ние, от Нормална Държава ще продължим да назоваваме нещата с истинските им имена – това, което се случва с нас, е поредната проява на поръчково правосъдие. Същото поръчково правосъдие, което в последните 10 години е на челните страници на всеки доклад от ЕС. Същото поръчково правосъдие, което се крие зад процедурни хватки, докато чака заповедите на своите господари – политиците, които не са готови да изпуснат властта.

Ние, от Нормална Държава знаем, че в съдебната система в България работят достойни и горди хора. Винаги ще сме на тяхна страна и ще ги подкрепяме в техните протести и в тяхната битка за правосъдие. За съжаление, нашата подкрепа към чистото и нормалното, даде повод да бъдем атакувани от нечистото и подвластното на олигархията.

Силни сме, защото заедно с нас са хора, които ни вярват. Които знаят, че сме във война с корупцията и това си има цена. Които знаят, че сме във война със статуквото - и това се плаща. Но които знаят, че го правим честно, от сърце и няма да се откажем.

Нищо няма да ни спре! Продължаваме напред, защото имаме кауза - изграждането на нормална държава!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

2

Denis Rizanov

31.01 2017 в 12:42

Кадиев, пусни евтин ток на гражданите бе! Глей кво прави Весо. Още няма регистрирана партия, но е категоричен, че ще участва на изборите и дори, че ще е първи или втори. И тва сао с едната нафта и аспиринчетата.
))))))))