'Хората трябва да са 2 пъти по-интелигентни от Радев, за да гласуват машинно'

Мая Младенова 28 май 2021 в 11:41 12588 4

"Всеки ден вече си задавам въпроса Централната избирателна комисия дава ли си сметка, че остава един месец до изборите и че с това машинно гласуване навсякъде могат да направят голям проблем. Слагат си по 2 минути на машина. Никъде не са се наредили хората на опашка, за да влизат като на конвейер на двете минути вътре."

Това коментира на среща-разговор с млади кадри на ГЕРБ от различни региони в страната председателят на партията Бойко Борисов и даде пример в президента Радев: 

"А и самият Радев - 3 минути и 40 секунди гласува. Значи хората трябва да са два пъти по-интелигентни от него излиза... Но за да не звучи, че го нападам, ние в Христо Иванов отидохме и си попълнихме хартиена бюлетина, да не се изложим..."

Според Борисов вчера ЦИК показал, че "не могат да си включат една машина". Той изрази съмнения, че има план за събаряне на изборите и въвеждане на диктатура.

Лидерът посъветва младите партийни кадри да следват девиза от времето на комунизма "Единство, творчество, красота" (б.р. - девиз на асамблеята "Знаме на мира"), защото бил актуален и днес.

30-годишният председател на общинския съвет на Велинград Любомир Перчинков заяви, че е от това поколение, което помни какво е било преди управлението на ГЕРБ и може да направи сравнение. Колегите му от други градове също коментираха, че откакто ГЕРБ управлява, регионите им са коренно променени към по-добро. Казанлък е град на щастието, откакто управлява кметът на ГЕРБ, посочи млада дама на име Йоана, която бе представена и като майка на трима сина. Няколко от присъстващите в залата казаха, че управлението на ГЕРБ е променило наследството от социализма.

Докато онлайн излъчването на срещата все още течеше, на Борисов зачете от лист с опорки за току-що приключилия брифинг на финансовия министър Асен Василев:

"Току-що Асен Василев е казал, че към началото на май бюджетът вече има сериозни проблеми (...) А на 23 май е казал теглене на нов дълг вероятно няма да се наложи и фискално страната стои добре."

Борисов наречен още служебните министри "членове на предизборния щаб на Радев, незнайно защо наричани от журналистите служебно правителство".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3910

3

ivosav

28.05 2021 в 13:49

Най обикновен глупак , това е този на снимката. Чиста загуба на време е да му четеш глупостите.

4164

2

Egocentric Eccentric

28.05 2021 в 12:49

Все повече почва да ми звучи като Тръмп префи последните избори. Човек, който знае, че ще изгуби

3162

1

Grigor Arssov

28.05 2021 в 12:46

МДААА....и да не са тъпи като баех0я и циганските му избиратели!!!