ГЕРБ реди листите до 20 август, Цветанов пак е шеф на предизборния щаб

OFFNews 02 август 2014 в 11:43 2388 11

Снимка gerb.bg

Слоганът за кампанията на ГЕРБ за предсрочния вот е "Стабилна България - време е", а Цветан Цветанов отново ще оглавява Националния предизборен щаб на партията.

Заместник-председатели на щаба ще бъдат Румяна Бъчварова и Цветомир Паунов.

На пресконференция днес Цветанов каза, че номинациите за предизборните листи вече са приключили и след 20 август ще стане ясна подредбата.

ГЕРБ открива предизборната си кампания на 7 септември в зала "Арена Армеец". 

ГЕРБ ще заложи на самостоятелно участие в изборите, подчерта Цветан Цветанов.

Той отбеляза, че е било истинско удоволствие да имат насреща си БСП с лидер като Сергей Станишев, който са победили и като лидер на ПЕС.

„Новото ни предизвикателство е Михаил Миков. Това, което можем да постигнем, е да увеличим разликата между БСП и ГЕРБ. Разчитаме на всички български гласоподаватели и на високата избирателна активност. Това е единственият инструмент срещу купуването на гласове. Ще направим всичко възможно тези избори да са честни. Досегашното управление остави много тежки проблеми за разрешаване във всички сфери", каза Цветанов.

Елен Герджиков, който се занимава с маркетинга и анализа в предизборния щаб, подчерта, че ГЕРБ няма да използва черен пиар, компромати, тролове, псевдосоциолози, защото този инструментариум е чужд за партията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!