Quantcast

ГЕРБ: Нито имаме, нито ще имаме общо с АБВ

Последна промяна на 21 януари 2014 в 13:47 2100 2

Димитър Главчев, Снимка: БГНЕС, Архив
Димитър Главчев, Снимка: БГНЕС, Архив

„Не само, че ГЕРБ няма нищо общ с каквито и да е проекти където и да е, но заявяваме категорично че ПП ГЕРБ няма да участва с политически субекти в левия сектор. Не само, че ГЕРБ няма общо с образуването на каквито и да проекти, но няма и да участва в никакви коалиции със субекти от лявото пространство.“

Това заяви на пресконференция днес депутатът на ГЕРБ Димитър Главчев. Той окачестви коментарите за връзка между експремиера Борисов и движение АБВ като „спекулации“. Главчев обяви, че Изпълнителната комисия на ГЕРБ подготвя подписано от лидера Борисов писмо, в което ще обясни категоричната позиция на партията по въпроса.

Според Главчев слуховете за връзка между ГЕРБ и Първанов идват от централата на БСП, за да изместят фокуса на вниманието.

„Нека да се спре с прехвърлянето, което се опитва да прави лидерът на БСП - от болната глава на здравата, и да си реши проблемите, а да не търси такива, където ги няма“, призова Димитър Главчев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.01 2014 в 15:43

нищо общо, нищо - единия "гоце" , другия "буда", каква по-голяма разлика ?
каквото е в банкя, същото е и в сирищник...

21.01 2014 в 14:03

ПовЕрвАхме ви

http://e-vestnik.bg/imgs/boko_parvanov/Boko_Parvanov7.jpg

Поне това са хора, които лобират, но строят...

За разлика от другите, които хем лобират, хем не строят (за справка последно Моника Станишева усвои 70,000 евро от ЕС за сайт направен на wordpress за половин час)

Другарят серГЕЙ едно нещо не е построил в държавата...