Георги Марков: Борисов е като Дядо Коледа. Дадох му съвет: Бой до дупка, брат ми

OFFNews 16 ноември 2016 в 08:49 25168 14

"Борисов е широкоскроен човек, много едър и силен, той е като Дядо Коледа. Той прощава на всеки, а на него никой не прости", заяви бившият конституционен съдия Георги Марков пред бТВ.

"На г-н Радев вероятно ще му се наложи да разпусне този ужасен парламент и да насрочи нови избори", каза той.

Марков обасни и че вчера Борисов му се е обадил за да го покани за депутат в следващия парламент.

"Като ги гледам сега депутатите и ми се вдига самочувствието. Дадох му и съвет: Бой и избори до дупка, брат ми", разкри Марков.

Според бившия конституционен съдия ГЕРБ подценили президентските избори и техния изключително мажоритарен вот. Той обясни, че БСП добре си изиграли картите, докато ГЕРБ заложил на чисто партийна кандидатура и то от парламента. 

"Написах цели оди. От май месец давам сигнала. Г-жа Фандъкова е единственият български политик, който не е казал една глупост. Обещах на Борисов, че с цялото си сърце и душа ще помагам на ГЕРБ. Според мен партията ще спечели следващите парламентарни избори", каза още Марков.

Според него за загубата на президентските избори не е виновна само г-жа Цачева.

"Протестъри, които щяха да го вкарат в затвора, ги сложи за министри. Цялото ДСБ го цамбурна във властта. Радан Кънев го качи на гръб и го заведе при г-жа Меркел", продължи гневният Марков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

14

El Commandante

16.11 2016 в 13:57

Борисов е като Дядо Коледа: Дебел, червен и се хили просташки...

18551

13

Нострадамус

16.11 2016 в 13:43

Георги Марков - АГЕНТ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, ДОНОСЧИК, КЛЕВЕТНИК, ДРЕБНА ДУШИЦА ще бъде поредният депутат АГЕНТ от ГРУПИРОВКАТА ГЕРБ преди тя да се РАЗПАДНЕ ОКОНЧАТЕЛНО!!!

14469

12

случайно прочетох

16.11 2016 в 12:34

Тая палачинка, Марков къде ли не лиза! ДС, СДС,РЗС, ГЕРБ...
Готов е на всичко за да е във властта.
Отврат!

20696

11

Новак

16.11 2016 в 11:34

Ако покани още няколко такива подобни мутри -бивши доносчици и агенти и след това пребоядисали се демократи- процентите на ЦеЦа ще му се видят много. Видяхме до къде прокопса СДС водено от тази измет.
ГЕРБ наистина е най-голямата и организирана партия, но шансът на България е ако първо вътре в тази партия дойдат на власт разумни хора. Този тъпунгер дали не е питал Боко защо точно Фандъкова, Т.Дончев , бургаския кмет бягаха като дявол от тамян от президентската номинация? И като говорят за Русия и Путин - напоследък Боко беше най проруски говорещия политик. Той си има афинитет към диктаторите - Т.Живков, Путин, Ердоган. Пробва и с Орбан, но оня го нещо го прецака въпреки, че му говореше благо благо.

77927

6

El Commandante

16.11 2016 в 10:39

Гнусна работа приятели, кво да ви кажа....