Дончева: С премиер Бареков ще живеем в рeалити шоу

Елица Мартинова 10 февруари 2014 в 08:52 16455 15

Татяна Дончева

Снимка БГНЕС

С комичен тон социалистката Татяна Дончева коментира пред „Нова телевизия“ новата формация „България без цензура“ на Николай Бареков, към която вчера изненадващо се присъедини и бившият TV водещ Росен Петров.

По думите на Дончева идеята за партия на TV водещи е много оригинална, премиер задължително трябва да бъде Николай Бареков и България ще живее в риалити шоу.

Социалистката коментира проучването на агенция „Медиана“, което отреди на „България без цензура“ над 7% подкрепа на идните европейски избори.

Според Дончева това са целенасочени внушения от хора, които работят манипулативно.

„Всеки има някакви ангажименти към друг, който му плаща. Много по удобно е отколкото да покриваш по-високи ангажименти в социологията на теренни проучвания“, посочи социалистката.

По думите сред социолозите се прокарват умишлени внушения, че дадени партии ще се реализират в следващия парламент. Според социолистката това се прави, за да се въздейства върху хората, които не желаят да гласуват за „партиите мастодонти“, но заедн с това не искат да похабят вота си и да гласуват за формации, които ще останат извън парламента.

Според Дончева подобни внушения в момента текат както за „България без цензура“, така и за Реформаторския блок.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!