ДЕОС внесе кашони с проблеми в Столична община

OFFNews 09 юли 2015 в 14:26 3468 0

Няколко кашона с "опаковани" в тях проблеми на София внесоха на "Московска" 33 представители на партия ДЕОС днес.  Сред надписите на проблемните пакети срещу политиката на Столична община бяха "кОлтура", "Задръствания", "Дупка до дупка", "Непрозрачност", "Мръсен въздух" и др. 

"Общината очевидно не е запозната с проблемите на хората, трябва да ѝ се напомни за тях, като ѝ бъдат поднесени "спретнато опаковани", заяви Лилов по време на флашмоба.

Движението за европейско обединение и солидарност, което се роди от протестите срещу кабинета на Пламен Орешарски, ще участва на местните избори, а номинацията за кмет на столицата ще стане ясна съвсем скоро. Това обяви едно от лицата на ДЕОС Виктор Лилов. Той обеща атрактивно представяне на техния кандидат за опонент на Йорданка Фандъкова. 

През декември миналата година Лилов получи наградата за ЛГБТ личност на годината, пак в края на 2014 напусна Реформаторския блок, след като беше член на Гражданския му съвет и кандидат за евродепутат от РБ.  

Това е цветът на нашата партия, обясни ярко-розовият нюанс на фланелките на представителите на ДЕОС пред общината Лилов. Според всички тях "Столична община е огромен икономически субект и трябва да бъде управляван по адекватен начин".  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови