Дебат: Депутатски карикатури нищят Изборен комикс

Елица Мартинова Последна промяна на 13 февруари 2014 в 10:28 6724 4

Десислава Атанасова

Снимка БГНЕС

Нови обиди и подмятания се чуха в пленарна зала по време на втория ден от обсъжданията на проекта за нов Изборен кодекс.

Повод за разногласия стана текстът, регламентиращ финансирането за произвеждане на избори, в който са заложени и разходи за машинен вот. Според ГЕРБ тези пари са излишен разход, защото машинното гласуване няма да произведе реален резултат, а ще остане само експериментално.

В хода на дебата бившият здравен министър Десислава Атанасова за пореден път и на висок тон нарече законопроекта на Мая Манолова "Изборен комикс".

Този път червеното острие не спести отговора към колежката си от ГЕРБ:

"Много са плоски тези опити за анимационни каламбури, но какво да се очаква от депутатски карикатури."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.02 2014 в 11:41

Имаш ли представа какво вършат секретарките.Хайде да не ги обиждаме.Въобще,дипломната работа на фелдшера от Търговище е такъв срам какъвто от неандерталски времена не е имало.

13.02 2014 в 11:39

Хубава жена , защо и трябва да си отваря устата.. Ергените ведна се уверяват в правота на избора си , раждаемостта спада, нацията загива - виж доклада на министъра... :)

13.02 2014 в 10:56

Две кокошки, две веселое пернати. И за чорба не стават.

13.02 2014 в 10:48

Деси Тъпото си е карикатура за депутат, вярно е.За секретарка става, ама за нищо повече.И тази неграмотна жена да пише закони...