ДБГ отчете, че мнозинството е нестабилно и се засили за избори

OFFNews 15 юли 2017 в 18:27 7950 0

420 обществени поръчки са обявени в нарушение на закона заради липсата на единната национална система. Това може да бъде причина за обжалване и спиране на процедурите, заяви Димитър Делчев, заместник-председател на „Движение България на гражданите“, по време на Националния съвет на партията, който се провежда днес и утре в Трявна.

Според него депутатите се занимават със закони,които не водят до резултати за хората като премахването на табелите, сигнализиращи за радари и премахването на възможностите за чуждестранно финансиране на съсловните организации.

"Мнозинството е нестабилно, няма дневен ред, нито имат желание да правят нещо за подобряването на средата", коментира Делчев.

На срещата говори и председателят на ДБГ Меглена Кунева.

"ДБГ се засилва към местните избори. Структурите започват изработването на план за работа за изборите и за подобряване на обществената среда", заяви тя.

България не е на втора скорост, а на бавна, защото не сме нито в Еврозоната, нито в Шенген и това не зависи от Бялата книга или от обсъжданията в Народното събрание, а от липсата на план как това да се промени, добави Кунева.

ДБГ дари 120 книги на библиотеките в Народно читалище „Пенчо Славейков“ в Трявна и „Пробуда - 1924“ в Плачковци по повод 170 години от основаването на първата кногохранителница в Трявна. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!