Quantcast

Дайнов: И БСП, и правителството вече са ранени

OFFNews Последна промяна на 25 май 2014 в 20:29 4343 8

Снимка Сергей Антонов

Възможно е да има избори до края на годината, заяви пред Нова телевизия политологът Евгений Дайнов.

Повечето партии гледат на евроизборите не като на европейски, а като на репетиция за съотношение на силите тук, коментира Дайнов.

Очевидно е, че БСП излиза като ранена от днешния вот, очевидно е, че това ранява и правителството, допълни той.

Прокуратурата трябва да даде информация кой финансира кампанията на Бареков, каза още политологът.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.05 2014 в 10:27

Абе Спирит, наистина ли не вдяваш какво ще стане скоро? А именно, че Ахмед ага ще го вкара на Станишко изотзаде (то не че не е свикнал, но както и да е). И червеногъзите маймуни ще трябва или да станат постоянни сексуални партньори (пасивни естествено) на ДПС и ще се съгласят постоянно да бъдат онождани или ще загубят властта с всички последствия (прим. доста хора от тях да отидат в едни други места, където ще бъдат онождани от едни наши по-мургави съграждани).

26.05 2014 в 10:20

Драги Евгений, когато е ранен звярът става най-опасен.

25.05 2014 в 21:59

Уважаеми, spirt :) Обръщай се по-културно към хората. Виж докъде си стигнал пак ти казвам да си слагаш вече по подразбиране БСП + ДПС = БПС :) Пак ти казвам - България не в обича :)

25.05 2014 в 21:46

Глупако Виктор,

При тези резултати, сикаджийската отрепка няма как отново да управлява България, пък дори и съвместно с някоя измъчена коалиция.

Реално е спечелил само 5% от хората с право на глас. Язък му за реването и цивренето по цял ден. Орева държавата посредната година. Но ще има веселба как се насъсква банкянското дебилче и се извърля, като чикия на сгурия. Още от утре ще почне.

За Европарламента да му берат грижата неговите приятели. Като искат мутромилиционери и представители на криминогетите, които да мълчат като пукели и да казват йес, ок имат ги.

Единственото за отбелязване е раздаването на агент Гоце на терена. Да отмъкнеш с нищоправене и нищо говорене този малък, но важен процент от БСП е геройство. Мутрите ще оценят този факт. Разбира се, Гоце ще напусне политическата сцена съвсем безславно, но той никога не е има потенциал за повече.

25.05 2014 в 21:29

Глупако, спирит! Това са ЕВРОизбори. ГЕРБ разби шефа на ПЕС!!Защо се упражняваш в събиране? Я, си помисли, рязаните член ли са на европейската левица???? Съселът няма чест, няма достойнство! Ще се поти и ще лъже, като винаги го е правил. Има един победител и това е ГЕРБ! Наздраве!

25.05 2014 в 21:10

Виж си лайковете на постовете бе, човек. БСП + ДПС, тотам ли стигнахте. България не ви обича...

25.05 2014 в 20:54

И от кого са ранени - от ГЕРБ !?! По-скоро е ранена България! Наистина умен беше хода им онзи февруари, за който някой каза ,,Бойко падна за дузпа,, .

25.05 2014 в 20:39

РАНЕНА,РАНЕНА,КОЛКО ДА Е РАНЕНА ПАРТИЯТА БЕ ДАЙНОВ.
Бсп+ ДПС = 8 депутата.ГЕРБ И рб /ако влязат/ 7 депутата.
Нали се бяхме разбрали ,че ако имате повече ще е основание за предсрочни избори.Последно като провеих 8 е повече от 7.