Quantcast

Чуколов: Тази игра не е честна. Ще я играем, както ние преценим

OFFNews Последна промяна на 28 октомври 2015 в 08:12 4534 8

Чуколов: Тази игра не е честна. Ние ще я играем, както ние преценим

"Тази игра не е честна. Ние ще я играем, както ние преценим".

Това каза пред Нова тв депутатът от "Атака" Десислав Чуколов. Днес в парламента ще бъде създадена комисия, на която ще бъде решено дали да бъде свален имунитетът на Волен Сидеров и Десислав Чуколов заради инцидента в НАТФИЗ в нощта на изборите.

"Щом Народното събрание на Република България смята за най-правилното нещо да свали имунитетите на хора, които горовят за разпространението на наркотици, нека да направят такава комисия. Като се замисля, направиха ли комисия за имотите на Цветанов, или за лидера на АБВ, или за депесарите, които пребиха човек в НДК? Това не ви ли прилича на двоен стандарт. Тази игра не е честна. Ние ще я играем, както ние преценим", коментира той пред Нова.

Около парламента се събират привърженици на "Атака", дошли да подкрепят двамата депутати. В същото време, около парламента се подготвя и друг протест - за сваляне на имунитетите на двамата. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.10 2015 в 10:30

Чукелов, май си се изпонапрегнал?

28.10 2015 в 09:55

Чукча, играта по вашите правила означава, че трябва да ви натрошиом главите от АТАКА и да ви изхвърлим на софиското бунище !

Това ми подсказва моя граждански дълг, урод путиноиден !

28.10 2015 в 09:12

Толкова шум, само защото в някакъв клекшоп не дали на Боленчо да си шмръкне на аванта? Вземете се в ръце, бе, човека има карта! И да нямате такива артикули - разтърсете се и му намерете. Съдействие требе да се оказва, ръйш... с лопатата зад врата най-добре.

28.10 2015 в 09:04

Чуколина и Сидерина ще са много популярни сред мангалите в затвора, дай Боже! :)

28.10 2015 в 08:46

Смешник! Борели се с разпространението на наркотици, като си играят на стражари и апаши, тарашат клекшопове, заплашват и удрят полицаи, нарушават автономността на ВУЗ и упражняват физически и психически тормоз върху студенти! Утре ще нахлуят в катедралата "Ал. Невски" и ще погнат дядо Добри за пране на пари! МИШКИИИИ!!! Около тях е пълно със заведения, където наркотиците и сводничеството процъфтяват, защо не се направиха на мъже там? Аааа, да, сетих се, защото са редовни клиенти и ВИП-аджии. Не можеш да нахлуеш там, където си ВИП-гост.

28.10 2015 в 08:46

Национални предатели се правят на борци срещу наркотиците.

28.10 2015 в 08:33

Мишок! Нямаш доблест да застанеш зад постъпките си, а ми се правиш на онеправдан и репресиран. Путьо!

Не съм предполагал, че само споменаването на дадена фамилия може да предизвика такова отвращение у мен.

28.10 2015 в 08:28

Чуколина,защо веете руски знамена пред парламента бе,продажни боклуци?Какви националисти сте?Вие сте руски слуги и подлоги!