БСП разкри дрийм тийм на ГЕРБ и в енергетиката

OFFNews 03 октомври 2017 в 14:26 19174 11

Нов дрийм тийм от управленския модел на ГЕРБ разкри БСП. Схемата, представена от социалистите след Изпълнително бюро на партията, се отнася до държавното дружество Булгартрансгаз ЕАД. 

С благословията на Делян Добрев постовете си са заели председателят на Управителния съвет на "Булгартрансгаз" Таня Захариева, която е и председател на Общинския съвет в Хасково, както и зам.-председателят на надзорния съвет на дружеството Владимир Митрушев, бил по-рано и зам.-кмет на Димитровград, обясни Атанас Зафиров. 

Изпълнителният директор Георги Гегов бил мъж на депутата от ГЕРБ Теодора Георгиева, а двамата заедно кумували на депутата от управляващата партия Александър Ненков и съпругата му Пламена Ненкова. 

"Пламена Ненкова е служител в "Булгартрансгаз" и е подчинена на своя кум. Това е реален конфликт на интереси", обясни депутатът от БСП Иван Иванов.

Новият гейт стига и до парламента, тъй като майката на Ненков – Юлия Ненкова, е председател на Комисията за защита на конкуренцията, а баща му – Румен Ненков е конституционен съдия.

Затова младите напускат страната ни - нямат роднина или кум от ГЕРБ, обобщи Зафиров. 

В отговор на въпрос Жаблянов заяви, че БСП ще провери дали има подобни схеми в община Каварна, за каквито съобщи бившият кмет Цонко Цонев. Позицията на партията е принципна, изцяло подкрепяме Елена Йончева, каза още Жаблянов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

12

Victimized

04.10 2017 в 18:54

"Най-ужасяващото е, че има откровени идиоти гласуващи за гербавите..."

Герб не печелят избори, те си ги взимат. Бате ви Бойко го показа на президентските. Никой не може да ме убеди, че е вярвал да спечели с тази кандидатура. Половината държавни служители гласуват по нареждане, понеже им пари под стола, половин милион цигани, и ударните бригади на Цветанов за купуване и разпределяне на гласове. Как ги мислите вие нещата.
Аз не познавам човек който да харесва и да подкрепя ГЕРБ. Срещат се тук там и то главно интернет тролове като wayoff, дето да милуват за БиБитко .....

23293

10

Стефан

03.10 2017 в 19:12

Добре де, айде Хасково малко, и единствените читави в него са роднини, или съученици на Добрев. Макар че, не е па чак толкова малко.
Ами и държавата ли е толкова отесняла, че не може да събере друг персонал за Булгаргаз, освен яли и пили с Добрев?

6947

9

theprofet

03.10 2017 в 17:36

Най-ужасяващото е, че има откровени идиоти гласуващи за гербавите...

17156

7

aviatora

03.10 2017 в 17:09

ИСТИНА ИЛИ НЕ ГЕРБ Е МАФИЯ!!!

14469

5

случайно прочетох

03.10 2017 в 16:36

-дрийм тийм??????????????
-Новият гейт???????????????

OFF-чи, нещо българския ли Ви куца или се правите на хАмериканци?

5784

4

Бабатунде

03.10 2017 в 16:10

Нуличке, проблема е че все за вас някой ако не е тъп комунист, е еврогеец. Ами не... някои не ни боли фара и за тъпата ви Русия, дет всеки втори от там бяга при макдоналдсите, нито ни боли за тъпият ЕС, където най-лошото е да си бял и straight.
Просто ни писна от тия глупости, БСП лоши, ГЕРБ лоши. И двете партии си се знае, че ги боли шмайзера за тая умираща държавица и двете партии ще са и с Русия и с ЕС, стига пара да се лапа и овчиците да гласуват за тях.
 
X

Подкастът на OFFNews