БСП: Несериозно и неуместно е Борисов да предложи на Нинова да е шеф на парламента

OFFNews 12 април 2017 в 08:31 3163 4

Предложението на ГЕРБ и на Бойко Борисов към Корнелия Нинова да стане председател на парламента е „несериозно и изцяло неуместно”.

Това каза Валери Жаблянов от БСП пред Нова телевизия, след като вчера лидерът на партията Корнелия Нинова разговаря с Бойко Борисов.

Той изтъкна, че след като БСП е отказала да се коалира с ГЕРБ, такова предложение не би следвало да идва.

Жаблянов коментира и още акценти от срещата между ГЕРБ и БСП вчера. 

„С ГЕРБ коментирахме увеличаването на цените на природния газ. Поставихме въпроса за компенсация за битовите потребители". 

"Пресмята се енергийната необходимост на домакинствата и на тази база се осъществява преизчисляване на границата на енергийната бедност", уточни той.

"Газпром” няма отношение към цената на газа, както стана известно. Увеличението се дължи на предизборно задържане на цената на газа на вътрешния пазар по политически и други причини", смята той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8753

4

Кинджо

12.04 2017 в 11:23

Не разбирам защо се лъжем. В момента ни управлява правителство на БСП, БСП кадруват чрез него във всички възможни институции. Предизборното задържане на цената работеше единствено в тяхна полза. Ако ББ имаше възможност би сътворил апокалипсис по време на служебното правителство за да покаже колко е зле да те управляват от БСП, и сега се оказва че ГЕРБ били виновни че Радев не ще да предоговаря цента на газа.

12001

2

Севтопол

12.04 2017 в 09:34

Този от БСП в партията им да подадеш молба за членство с мотив, че си безкрайно разочарован от ГЕРБ и си осъзнал огромната си грешка – те пак ще кажат,че това е неуместно и нелепо. Не може да съществува такова нещо - ОСЪЗНАТ ГЕРБАДЖИЯ.

16008

1

Nik68

12.04 2017 в 08:57

Този още не е излязъл от предизборната треска и риторика. Какви са причините - не знам. На алкохолик - не прилича - бело ще да е.

 
X

Да помогнем на украинските деца!