Борисов мисли, че днешният скандал няма да разклати мнозинството

Елица Мартинова 14 февруари 2014 в 11:58 2775 1

Бойко Борисов

Снимка БГНЕС

"Те са много здрава коалиция като интереси, таяка че не вярвам подобно нещо да ги разклати. Ядосани са в момента ДПС на социалистите - нали знаете, когато се целуват хората, има и моменти, когато се ядосват един на друг."

Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар по днешния скандал в пленарна зала по повод официалния език на предизборните кампании.

Попитан дали разчита изказването на депутата от ДПС Хюсеин Хафъзво като провокация, Борисов отговори: "Аз турски не разбирам, за съжаление, и не можах да разбера какво говорят. Но винаги сме имали мно ясна политика по тази тема. Всеки човек, колкото повече езици знае, толкова по-добре. Да се говори в една предизборна кампания на български".

По думите на експремиера по време на целите дебати около текста БСП са се държали пасивно.

"Вижда се, че БСП са се разсипали като партия. Виждате как уплашено гледат, виждате г-н Миков как слушаше какво му говорят пред него на трибуната и сега г-н Стоилов се опитва да излезе от ситуацията, в която беше поставена БСП, но това ще стане трудно", посочи Бойко Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews