БНС-НД отмени закриването на кампанията си заради взрива в Горни Лом

OFFNews 03 октомври 2014 в 18:04 3466 0

"Български национален съюз- НД" отмени закриването на предизборната си кампания заради взрива в Горни Лом, който отне живота на 15 души.

От партията възнамеряваха да сложат край на кампанията си с концерт на Поли Паскова в Харманли, където се намира един от центровете за бежанци, но отложиха събитието заради човешката трагедия и днешния ден на национален траур. 

"Случилото в Горни Лом е доказателство за абсолютния хаос и разпад на държавата, нещо за което непрекъснато алармираме. Крайната либерализация в политиката и икономиката, която се налага от '89-та насам, водят до разпад на обществото и държавата ни", посочиха от "Български национален съюз- НД".

Партията на Боян Расате е на мнение че, отсъствието на контрол, експлоатацията на работниците, безхаберието на институциите и липсата на правосъдие, водят до трагедии като потопа в село Бисер, квартал "Аспарухово" и взривовете край Петолъчката.

От партията обявиха още, че случаят в срло Горни Лом "едва ли ще бъде последното бедствие, което ще връхлети раздрънканата ни държава".

"Български национален съюз- НД" определиха вече почти приключилата предизборна кампания като "доста вяла". Те изразиха опасението си, че "големите играчи" предварително са се договорили и затова" не си дават много зор".

"В България изборните резултати се манипулират по традиция. Защо да смятаме, че сега ще е по-различно.Ние се опитахме да водим модерна и коректна кампания, но на всяка крачка ни се пречеше. В един момент търпението ни се изчерпи и това наложи да нахлуем и окупираме ЦИК, за да потърсим равнопоставеност пред закона", казаха още от партията.

Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове са престъпление!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews