Близкият до Цветанов бивш шеф на НАП Красимир Стефанов напусна ПГ ГЕРБ

Елица Мартинова, Юлиан Христов Последна промяна на 17 февруари 2014 в 10:06 13369 33

Красимир Стефанов
Красимир Стефанов

Близкият до Цветан Цветанов бивш изпълнителен директор на НАП Красимир Стефанов напуска парламентарната група на ГЕРБ. Той е подал заявлението си в деловодството на парламента днес в 8.53 ч. - в първия работен ден след конгреса на ГЕРБ.

Красимир Стефанов оглавяваше НАП при правителството на ГЕРБ. По време на мандата му се осъществи показната акция "хеликоптер", при която данъчните облитаха селища из страната и заснемаха от въздуха луксозни имоти. По времето на Стефанов беше извършена и проверката за имотното състояние на Цветан Цветанов, която не показа нередности. Когато вече Стефанов не беше начело на приходната агенция, Виж още за:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови

Още от Политика

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.02 2014 в 12:24

Мариела 33, бе той Йончев много неща пропуснал да прочете според теб, но цвинокио, цвинокио КАКЕ ПРОПУСНАЛ ВСИЧКО НАПИСАНОЛ ОТ ТЕБ ТА ГО Е ПРЕДЛОЖИЛ ДА Е В ЛИСТАТА НА герП НА ИЗБИРАЕМО МЯСТО?!
Как душа? Как се е озовал този "мръсен и долен комбинатор" в листата на "релевантните ора" и е влязъл в Парлиамента?
Въобще герберяслаците гласуващи за тази шайка "гроб" замислят ли се за КОГО точно гласуват?! Не е ли време да им забраним и на тях правото да гласуват? По какво тия се отличават от индо-орките? едните чакат на бюджета, другите КРАДАТ чрез невнасяне на данъци от него. Къде е разликата?

17.02 2014 в 21:50

П.П.
Офнюз, пропуснали сте и че преди време Красимир Стефанов беше фотографиран да пие кафе с Красьо Черния. Пропусна ли сте да споменете и че преди два месеца Бойко Борисов на всеослушание призова тези от депутатите на ГЕРБ, които не не одобряват политиката на ръководството на парламентарната група да напусне и каза също, че ако никой тогава не напусне след неговия призив, но го направи след това ще счита, че напусналият групата депутат е финансово зависим. Защо премълчавате и този факт. Вие сте писали това, което са написали и останалите медиии, но нали имате претенциите да сте по-рзлична от другите медии... :-/

17.02 2014 в 20:33

Офнюз, помислете дали ви прави чест пропускането от ваша страна на един много важен детайл: Красимир Стефанов е назначен за шеф на НАП на 16 февруари 2009 г. Тогава на власт беше Тройната коалиция, а Орешарски - финансов министър. ГЕРБ го оставиха на поста.

И още един любопитен факт, съобщен от Бареков днес: Бареков е кръстник на дъщерята на Ствфанов и очевидно от думите на Бареков те двамата са в много добри отношения...

17.02 2014 в 19:20

Потъвааа...герберасткия кораб потъвааа...плъховете бягат ли, бягат...еми не бойте се де...вода има за всички, клок, клок, клок, хахаха...

17.02 2014 в 16:07

Балкански, продажнико. Сега с Лийдуей и за Бюреков ли работите? Гледам небрежно колегите ти го пропускат. Хаха. Настроение "амбриажи" сте днес. Защо сте талива боклуци?

17.02 2014 в 15:55

E луда партия,вчера се клеха във вярност днес напускат.Май няма спасениие и играчите бързат да си купят индулгенции.

Е, КАК Е ПРИ НАС „ОТ МАФИЯТА“, НАПУСНАЛИ КОХОРТАТА НА ГЕРБ?! Помните ли? Помнете! „Всички онези, които критикуват Цветан Цветанов са от мафията!“, изрече Бойко Борисов докато беше премиер, и докато режима му мачкаше, просваше по очи, следеше и подслушваше всеки, който не поддаваше на рекет, или бе трън в петите на Групировката му. Всички онези, които не му коленичихме, не му лизахме задника, бяхме заклеймени като лица „от мафията“, а слугинажа от журналя на Борисов и до днес тъче на тоя изгнил стан. Днес всички напуснали ГЕРБ със страховита сила са се запътили към ново битие – на „защитени свидетели“.

Красимир Стефанов искал вече да гласува по съвест.

Добро утро!

Къде бе сврял съвестта си, докато бе шеф на НАП и покриваше апартаментите на Цветанов?

Мачкан бил. Е, и?

Да не би ние да бяхме милвани от кохортата на Борисов и Цветанов?

Почтен човек бил. Да не би ние да бяхме мафиози, както ни определяше Борисов, Цветанов и ратаите им журналя?

Днес всички онези, които по времето на режима на ГЕРБ козируваха вкупом на Борисов и Цветанов, вече са в „нашия“ отбор – на „мафията“.

Eдин по един, мъчително, трогателно „наивно“, посипвайки главите си с ред сълзи, ред сополи, съжаляват за онова, което са правили, или за което са мълчали.

И търсят съвестта си.

Ние, от „мафията“ сме смирено великодушни. И приемаме всяка еволюция на душите и сърцата. Всеки има право на своята Голгота и всеки има право да заслужи прошка.

Но, хайде сега, мили ми, изтрезнели от диктатурата на Борисов и Цветанов, бъдете така добри да се наредите на редичка пред прокуратурата и да станете свидетели, за да бъдат вкарани и Борисов, и Цветанов, и цялата им банда там, където да прочетат в килиите освен „Винету“ и … „Библията“.

Иначе всяко друго ваше действие оттук нататък ще звучи като осребряване. На бъдещи „проекти“ и „кариери“.

Животът е въртележка. Сега е ваш ред да направите открито онова, което ние правихме години наред – да застанете с имената и лицата си и да изречете: „Това бе престъпна Групировка!“.

Сега ще видим кой е таралеж и кой голо дупе.

Добре дошли, в редиците на „мафията“!

17.02 2014 в 15:24

Кво стаа бе? Тия герберасти се разбягаха като пилци след "конгреса"? Вчера 100% гласове, днеска – нови напуснали?

Още като се разбра, че "делегатите" се били изнизвали "неуважително" по време поздравленията на Еврогейската народна партия, стана ясно, че тая НЕМА ДА Я БЪДЕ.

Адиооос, Първа Частна Банкянска, адиоссс – а нам все равно, а нам все равно, ХАХАХА...

17.02 2014 в 15:09

Radical и BASTOR

Толкова сте тъпи и жалки, че повече не си зслужава да ви отразявам. ГЕРБЕРУРУНГЕЛИ прости.

17.02 2014 в 13:35

Освен 37-те подписали се, има и 60, които не са се подписали. Бойко се опря на малцинството, защо ли?

17.02 2014 в 13:34

Bastor 12-ти, РЕЛЕВАНТЕН, първия напуснал гроб и той ли е експерт бре? ЕКСПЕРТ ПО ИЗТОЧВАНЕ НА ДДС! НАЛОЖЕН И ИЗБРАН ОТ цвинокио!
Беше си Танко Компетента, такъв ще си и останеш, ДО ГРОБ!