Бареков: В ББЦ нещата следват естествения си ход

OFFNews 05 август 2014 в 15:12 4069 15

Николай Бареков

В партията нещата следват естествения си ход, обяви лидерът на България без цензура (ББЦ) Николай Бареков в интервю за "Фокус".

Към формацията във времето след изборите са се записали още 15 000 членове, предстои тя да направи свои структури и по селата, а всичките шестима депутати, напуснали своите парламентарни групи през последните месеци, избраха да работят за ББЦ, уточниха от партията.

"При нас никой не е дошъл за постове и власт, защото знаят, че сме в тежка конфронтация с Борисов. Двамата депутати, които напуснаха "Атака" през последните дни, дойдоха при нас, точно с ясното съзнание, че искат да участват в политическа формация, която ясно заявява, че ще се противопостави на завръщането на ДПС и ГЕРБ във властта", твърди лидерът на ББЦ.

ББЦ е единствената партия, която е алтернатива на ГЕРБ и ДПС, повтори Бареков. 

Според него казаното вчера от Радан Кънев е доказателство, че Реформаторският блок е под контрола на Борисов.

"Това означава, че освен нас, няма друга опозиция на ГЕРБ и ДПС. След като ръководителят на реформаторите излиза и се оплаква, че техният блок се управлява от Борисов, ситуацията е трагична", коментира Бареков. Той заключи, че единственото по-страшно нещо от това ДПС и ГЕРБ да са във властта е да управляват заедно", коментира Бареков.

По думите му оценката на новоназначения служебен кабинет може да бъде дадена след изборите и най-важното то да организира честни избори, за да не се повтори случаят "Костинброд".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!