Бареков си призна, че е подкрепен с корпоративен вот

OFFNews Последна промяна на 26 януари 2015 в 10:26 14070 18

От партия ЛИДЕР се възползваха, за да осребрят корпоративния си вот, призна Николай Бареков в писмо до медиите.

Отчитам като своя лична грешка това, че бях подведен и не проявих достатъчно политическа далновидност, въпреки опита, който имам, и допуснах коалиция между нашата партия и една корпоративна формация като ПП ЛИДЕР, която редица пъти е претърпявала политически неуспех. Това е основната грешка, която засегна, макар и по изкуствен път, мен като политик и партията, която основах преди една година – ПП „България без цензура”, разкайва се бившият журналист.

Той зове "структурите в цялата страна да започнат преговори с всички демократични партии, които имат желание да участват в изборите за местна власт тази година".

Смятам, че хора, които влезнаха благодарение на нас за първи път в парламента като най-върховен орган в държавата, се възползваха от моето наивно желание за борба със статуквото и от нашите високи рейтинги, за да материализират корпоративния си вот, което противоречи с практиката на демократичния процес, признава Бареков.

Все пак той благодари на "всички наши избиратели, включително и на достойните български миньори, които ни подкрепиха и които държавата беше забравила, но смятам че бъдещето на ББЦ е това, което искат нашите структури, а именно самостоятелно участие в политическия живот на страната и подкрепа на всички партии, които разчитат не на корпоративен, а на народен вот."

Опитът на определени субекти да атакуват нашата партия и да крадат структури, купувайки на парче, е позорен и недопустим за една демократична държава, член на ЕС, завършва разкаянието си Бареков.

По-късно в понеделник Бареков заяви в интервю пред OFFNews.bg, че "целият принос на партията на Ковачки на последните парламентарни избори като процент е не повече от 3 до 5 от общия резултат, тоест не повече от 10 000 гласа от общо 190 000 гласа, които бяха дадени за ББЦ".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.01 2015 в 21:46

Ахаъъ , що е тъй тука , ве ? А , Мнооу страну тука . Нещо тука ни мЪ трият . Хе , че то тука е готино , ве пичове .Аз си пиша такова , а пък никой ни мЪ трий уйе , такова . Ами аз понеже съм малко проЗд и искам мноо да фала тоз уйе Дидко Деримбейевский , ама по другите сайтови мноо мЪ трият . Що тъй уйе , а? Що тъй , а? То щот съм малко проЗД , такоа , а ?

26.01 2015 в 20:31

Еей , шшЪЪ ! Да ни съм въ чул да плюйти по-вече по моя човек ! Един ден аз кат зЪмЪ власттЪ ( ОЛЕЛЕ МАЙКООО) сичкити шЪ вЪ вкаарам в Беленитоу , вее еей . Заедно с Дерибейевский шЪ вЪ управляами и онЪз неговТа ( дет й купил ламбарамамбара - LAMBORGINI за 750 хил. )чалгаджийката шаа пей на масата , рЪйш ли . Айди Сган да гласювати за нас от ДуПяСето и БКПето , бързо и без обяснения , аамахаа , я . Да жувее мЕСТАН И дОГАН , бОЛЕН и той да жувей , тоз намахан пич АСЛАН , ох аман , аман .

26.01 2015 в 19:35

този е срам за България, а глупаците гласували за него дано са се осъзнали...макар да се съмнявам дали може да се осъзнае човек, който е способен да гласува за този смешник

26.01 2015 в 17:20

ТИ СИ СРАМ ЗА ЧОВЕШКИЯ РОД, НЕЩАСТНИКО! Стой си в Брюксел, защото ако се появиш на улицата в София или Пловдив, никак няма да ти е весело! Нищожество!

26.01 2015 в 17:16

Лайномет Дудуков- евродепутат. Това му е наградата за манипулацията Костинброд! А нали щеше да се дарява еврозаплатата на детски домове? Да сте чули нещо?

26.01 2015 в 17:06

Дудук, връщай се в кръчмите да забавляваш тузовете, стига се прави на мъж! Ти си един шут и нищо повече!

26.01 2015 в 16:39

еееееее, посмали манго....леко с лъжите, бе бате.Не беше толкова отдавна тая далавера, още помним подробностите.
Бареков е мизерен,канален плъх и лайняна, тъпа селска курва!

26.01 2015 в 15:15

Да жувее Барака , да жувее БКП , да жувее Лещарский , Кокошкарский и Орешарский ! Д а жувее Пеевский и Дерибейевский . Да жувее българското БКП , да жувее съветското БКП , да жувеят сичките БКПета по сичките земни кълбета . Ура другарий , ура ! Ураааааа

26.01 2015 в 14:52

A дaли не е добре някой дa го зaмери с едни нещa,кaкто в нaчaлото нa гнуснaтa му кaриерa кaто политик?

26.01 2015 в 14:51

Мда-а-а.. Няма парички и дори тролчетата Деси, троев, тути и всякакви фрути спряха да се правят на малки.